Σαμαράς: Πρώτα κάνει τον Αβραμόπουλο Επίτροπο και μετά τον κράζει για το πάρτι στην Υγεία!

8.9.14


Έχοντας την απόλυτη στήριξη των ΜΜΕ, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να μας θεωρεί όλους ηλίθιους και από το βήμα της ΔΕΘ, κατακεραύνωσε το πάρτι στην Υγεία, με τους πρωταγωνιστές του οποίου όμως μοιάζει να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Με τον Κώστα Καραμανλή να κάθεται στις πρώτες σειρές, ο πρωθυπουργός δήλωσε από το βήμα της ΔΕΘ:

Η δαπάνη της δημόσιας υγείας ήταν ανεξέλεγκτη! Και δεν πήγαινε σε «καλύτερη περίθαλψη». Πήγαινε σε περισσότερη σπατάλη από τα κυκλώματα των επιτήδειων. Που θησαύριζαν σε βάρος των φορολογουμένων και των ασφαλισμένων. Τέτοιο κράτος θέλαμε; Σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία έχουν συνεχή παρακολούθηση του κόστους τους με σύγχρονες μεθόδους. Και η σπατάλη έχει δραστικότατα περικοπεί.

Μέχρι πριν λίγο, τα φάρμακα κόστιζαν δυσανάλογα. Με αποτέλεσμα και η φαρμακευτική δαπάνη να έχει εκτοξευθεί. Σήμερα η δαπάνη αυτή έχει υποχωρήσει κάτω από το μισό, η Ελλάδα αγοράζει τα φάρμακα στις φθηνότερες τιμές στην Ευρώπη, ενώ αυξήθηκε η πρόσβαση του κοινού σε νέα σκευάσματα.

Λέει ψέματα; Φυσικά και όχι! Όλα αυτά πράγματι συνέβησαν και συγκεκριμένα από το 2004 μέχρι το 2009 με πρωταγωνιστές τον Κώστα Καραμανλή, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Τι γνώμη έχει για όλους αυτούς ο κ. Σαμαράς; Μα φυσικά την καλύτερη!

Με λίγα λόγια, ο Σαμαράς ως υπουργός του Καραμανλή δεν είχε κανένα πρόβλημα με το πάρτι στην Υγεία, ως αρχηγός της Ν.Δ είχε πρόβλημα με το Μνημόνιο στο οποίο φτάσαμε και λόγω του πάρτι, πρότεινε τον Κακλαμάνη για δήμαρχο της Αθήνας και έστειλε τον Αβραμόπουλο στις Βρυξέλλες και τώρα ως πρωθυπουργός παριστάνει αυτόν που δήθεν σταμάτησε το πάρτι!

Και μας τον πουλάνε και ως «υπεύθυνο» πολιτικό...