Νέα αυτοκόλλητο στο album Panini της Κεντροαριστεράς: Κίνηση Λυκούδη

3.10.14


Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο των συλλεκτών αυτής της χώρας ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα αυτοκόλλητο για το άλμπουμ της Panini με τίτλο "Κεντροαριστερά", αυτή τη φορά με το πρόσωπο του Σπύρου Λυκούδη.

Ο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος και αγαπητός πολιτικός ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Αθήνα 9,84 ότι θα ανταποκριθεί κι αυτός στο κάλεσμα της Ιστορίας με την παρακάτω δήλωση:

Εγώ, οι φίλοι, οι σύντροφοί μου και όλοι όσοι έχουμε το ίδιο σύστημα απόψεων σκεφτόμαστε να εξαγγείλουμε μια πολιτική πρωτοβουλία. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, έναν πολιτικό χώρο, ο οποίος θα παίξει έναν ρόλο -ελπίζουμε καθοριστικό- στον ευρύτερο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Με βασική στρατηγική στόχευση να συμπράξει ο χώρος, εμείς θα εμφανιστούμε και θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και θα κάνουμε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να πετύχουμε κάτι τέτοιο...

Φοβάμαι ότι στο τέλος την Κεντροαριστερά θα την ενώσει ο Μάρκος Σεφερλής, αν και είναι αρκετά σοβαρός για να εμπλακεί σε κάτι τέτοιο.

6 σχόλια:

 1. Το κλωσάει το κόμμα;3 Οκτωβρίου 2014 - 6:17 μ.μ.

  Και να σκεφτεί κανείς ότι ο συναρπαστικότερος όλων δεν έχει εκδηλώσει ακόμη τις προθέσεις του, παρόλο ότι το Πρώτο Θέμα του κατοχύρωσε ήδη ένα 5% προίκα για μαγιά να πορεύεται. Ξενιτεμένο μας πουλί /εκεί στα ξένα πούσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε διαβάζω χρόνια καΙ σε θεωρώ ταλαντούχο άνθρωπο. Η στροφή όμως που έχεις επιτελέσει είναι συγκλονιστική. Σέβομαι την αγάπη για το ΓΑΠ, για το Ραγκούση, τον Παπακωνσταντίνου, σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά πλέον διαβάζοντάς σε αναρωτιέμαι πολύ σοβαρά αν αισθάνεσαι καλά με το να είσαι μονίμως χολερικός, μονίμως είρων και τόσο γεμάτος βεβαιότητες. Η ιδέα είναι ότι ενώ μεγαλώνεις γίνεται όλο και πιο ανεκτικός στην άλλη άποψη, όλο και πιο ανοικτόμυαλος, όλο και πιο γεμάτος αμφιβολίες για τη δική σου. Τα κείμενά σου έχουν γίνει μνημείο μανιχαϊσμού, σχεδόν εμφυλιοπολεμικά. Και είναι πολύ κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι της μόδας από το ξεκίνημα της κρίσης στην Ευρώπη, να τα βάζει κανείς με τη Γερμανία. Δεν έχει γραφεί άρθρο που να μην περιέχει σπόντες γι' αυτήν. Αν έχει κάποια ευθύνη η Γερμανία, κατά τη γνώμη μου αυτή είναι το ότι δεν δέχεται μια πιο ριζική ρύθμιση του ζητήματος του χρέους στην Ευρωζώνη. Όχι ότι κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι μια απλή υπόθεση δίχως σοβαρότατες παρενέργειες, που μάλιστα είναι και δύσκολο να προσδιοριστούν.
  Στο ζήτημα της τήρησης των Ευρωπαϊκών συνθηκών για το έλλειμμα, όμως, θεωρώ ότι η Γερμανία έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Στην Ελλάδα δόθηκε ένα διάστημα 4 ετών για να μηδενίσει το πρωτογενές της έλλειμμα, διάστημα όχι ασήμαντο. Από τη Γαλλία ζητά τήρηση του 3% και μέτρα βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Αν οι ίδιοι που έχουν το πρόβλημα αδυνατούν να να το αντιληφθούν ή να το αντιμετωπίσουν, συγγνώμη αλλά καμιά Γερμανία και κανένας Βορράς δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για τις συντάξεις Γάλλων, Ελλήνων και Ιταλών. Το πλοίο στο Νότο πηγαίνει ολοταχώς για τα βράχια. Αν δεν το αντιλαμβανόμαστε εμείς οι ίδιοι, αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι η πρόσκρουση σε αυτά. Το ότι όλοι θα κατηγορήσουν στο τέλος τη Γερμανία δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε την ένταση της πρόσκρουσης ούτε και τις συνέπειες της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε ορισμένους δεν αρέσει η πραγματικότητα. Δυστυχώς ο αξιόλογος κύριος λυκούδης μπαίνει και αυτός στο άλμπουμ. Καλά το λες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το οπερέτα, είναι μια κίνηση ΓΑΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. κλακαδορος-τζιχαντιστης4 Οκτωβρίου 2014 - 9:41 μ.μ.

  ηθελα να ξερα τι σκατα κερδιζουν ολοι αυτοι που δημιουργουν το ενα κομμα μετα το αλλο. και ζητανε απο εμας πολιτικη νομιμοποιηση. εμεις να μαστε καλα και το ΚΚΕ να υπαρχει παρα να στηριξω καποιον για να επιβεβαιωσει την μωροφιλοδοξια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή