Η σβάστικα του Κασιδιάρη, η Αμφίπολη και τα ΜΜΕ

13.10.14


O Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι το ψηφιδωτό που βρέθηκε στην Αμφίπολη αποδεικνύει ότι ο ίδιος δεν είναι νεοναζί.

Αρχικά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους 35.949 δημότες της Αθήνας που έδειξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι τον θεωρούσαν κατάλληλο για αναλάβει τις τύχες του δήμου Αθηναίων.

Κυρίως όμως, θα ήθελα να συγχαρώ όσα ΜΜΕ αναπαράγουν τη δήλωση του χωρίς κάποιο σχολιασμό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι πράγματι ένας αγνός λάτρης της αρχαιότητας κι όχι ένας νεοναζί κρατούμενος που μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας.

Όσο παραμένουμε μια χώρα στην οποία ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε γουστάρει χωρίς κανείς να του απαντά ή έστω να αξιολογεί στοιχειωδώς αυτό που λέει, τόσο πιο μακρινό θα μοιάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε μπροστά.

1 σχόλιο:

  1. Το όνομα Αδόλφος ήταν ένα πολυ διαδεδομένο καο μοδάτο όνομα στην Ευρώπη πριν από τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά μετά απ´ αυτόν οι γονείς έπαψαν να το δίνουν στα παιδιά τους για ευνόητους λόγους. Αυτή θα μπορούσε να ήταν μιά απάντηση στον Κασιδιάρη. Εντούτοις όμως, νομίζω ότι μάλλον λανθασμένα ανεβάζεις το θέμα και ακόμη πιο λανθασμένα καταφέρεσαι εναντίον αυτών, που ψήφισαν Κασιδιάρη στις δημοτικές. Ψήφισαν με βάση τα κριτήρια τους και δεν έχουν ανάγκη ούτε από την επιδοκιμασία σου, ούτε από την αποδοκιμασία σου. Και αυτοί, όπως και άλλοι, έχουν ψηφίσει πολύ χειρότερους. Όσο για τον Κασιδιάρη είναι κρατούμενος όχι γιατί διέπραξε κάποιο αδίκημα (που δεν αποκλείεται να έχει συμβεί κι αυτό) αλλά γιατί μας κυβερνάει η Χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου , η οποία, αν το πληροφορήθηκες, πάει να παίξει παιχνίδι και με την προεδρική εκλογή , με βάση το γεγονός ότι 9 βουλευτές είναι στην φυλακή. Δες το φεγγάρι , λοιπόν, και άσε το δάκτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή