Αφού και η GPO δείχνει το ΠΑΣΟΚ στο 4% και τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 6,5 μονάδες...

14.10.14


Έφτασε η μέρα που μέχρι και σε δημοσκόπηση της GPO, για λογαριασμό της Ανατροπής του Γιάννη Πρετεντέρη, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας αγγίζει τις 6,5 μονάδες και μάλιστα χωρίς αναγωγή.

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται μόλις στο 4%, ένα ποσοστό που μόνο απολύτως δεδομένη δεν καθιστά την είσοδο του στη Βουλή, παρά τις ατέλειωτες μπούρδες που ξεστομίζουν ο Βενιζέλος και οι διάφοροι γύρω του.

Συγκυβέρνηση ήταν και πάει.

7 σχόλια:

 1. Ο θρίαμβος του αυριανισμού!14 Οκτωβρίου 2014 - 5:53 π.μ.

  Μήπως να μην τις κάνουμε αυτές τις εκλογές και να προχωρήσουμε κατευθείαν σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ;
  Υ.Γ. Το ΠΑΣΟΚ 4% αλλά χωρίς αναγωγή ε; Η χαρά της ανάγωγης ερμηνείας.
  Υ.Γ.2 Είναι περισσότερο πονηρή αυτή η δημοσκόπηση από όσο θέλουν να βολεύονται να την ερμηνεύουν όσοι προσωρινά χαίρονται. Κράτα μικρό καλάθι κόκκινη κοσκινοσκουφίτσα. Θάχεις απώλειες στο κόσκινο σου οσονούπω και αυτή η δημοσκόπηση θα είναι η τελευταία χαρά σου χαρά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι η Δημοκρατία. Μπορεί να επιλέγει δημοκρατικά το λάθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μη γράφεις τέτοια. θα πάθει τίποτα ο βαγγέλης και η παρέα του θα σε κατηγορήσει πάλι. άλλωστε, είσαι γνωστό και μη εξαιρετέο...τσογλάνι...κατά το ρηθέν από τον ευπατρίδη της πολιτικής μας ζωής κύριο βαγγέλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με άθροισμα 72,9 % γιά τα 9 κόμματα, το να βγάζεις τίτλο, ο Α ή ο Β είναι πρώτος είτε η διαφορά είναι ακλόνητη είναι παραπλάνηση .
  Πάει να στηρίξει το ύπουλο "προθύστερο" περί δικομματισμού ΝΔ/τσίριζα .
  Το σχεδόν ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ των 100 - 72,9 = 27,1 % θα τους καθιστούσε γελοίους, αν δεν ήταν ΔΟΛιοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το ταξίδι συνεχίζεται;14 Οκτωβρίου 2014 - 12:55 μ.μ.

  Κι έτσι θα βολευτεί κι ο "δικός σου" να συνεχίσει να παίρνει άδειες και για την επόμενη περίοδο της Βουλής. Έχει να δώσει διαλέξεις για την Ελληνική κρίση στους τερμίτες της Αριζόνα και στα κοάλα της Αυστραλίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο κακός ο λύκος14 Οκτωβρίου 2014 - 1:57 μ.μ.

  Πονηρούλη, είσαι γάτα με πέταλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όλα τα... καλά μαζί έρχονται: 6,5% πάνω ο ΣΥΡΙΖΑ, 11,5% κάτω το Χρηματιστήριο σε δύο ημέρες, πάνω 7,5% το επιτόκιο των ομολόγων. Φούλ για αυτοδυναμία πάνε

  ΑπάντησηΔιαγραφή