Ψεκαζόμαστε μόνοι μας πια

14.10.14


Ο «σοβαρός» τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έδωσε βήμα στον σεφ(!) του εστιατορίου στο οποίο δείπνησε σήμερα μια εκ των δικηγόρων που προσέλαβε η ελληνική κυβέρνηση για να διεκδικήσει την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, ώστε να μας περιγράψει το πως βίωσε τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία.

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του τρόπου με τον οποίο κάλυψαν τα ελληνικά ΜΜΕ τον ερχομό της Αμάλ Αλαμουντίν στη χώρα μας, η οποία μπορεί ναι μεν να έγινε ευρέως γνωστή λόγω του γάμου της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ αλλά στην Ελλάδα ήρθε ως μια εργαζόμενη δικηγόρος για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν πελάτη, ο οποίος απλώς τυχαίνει να είναι η ελληνική κυβέρνηση.

Λες και δεν μας έφτανε πλεονάζουσα βλαχιά των ΜΜΕ, σε αυτήν προστέθηκε και ο αθεράπευτος επαρχιωτισμός των πολιτικών μας καθώς τόσο ο υπουργός Πολιτισμού κ. Τασούλας όσο και η υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη έσπευσαν να υποδεχθούν τη δικηγόρο με τιμές αρχηγού κράτους. Αύριο μάλιστα θα συναντηθεί μαζί της και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη του εμφάνιση στη Βουλή για το έτος 2014!

Εντελώς συμπτωματικά, την ίδια μέρα σημειώθηκε ένα μίνι κραχ στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το κόστος του πιθανού δανεισμού της χώρας από τις αγορές αυξήθηκε σημαντικά, κάτι που περιγράφει το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί την ταλαιπωρημένη Ελλάδα η τυχοδιωκτική κυβερνητική στρατηγική πρόωρης εξόδου από το Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν πια λόγια για την κατάντια της χώρας, δεν έχει τέλος η συνεχής προσβολή της νοημοσύνης όσων προσπαθούν με νύχια και με δόντια να δημιουργήσουν παραμένοντας εντός συνόρων. Ψεκαζόμαστε μόνοι μας πια.

5 σχόλια:

 1. Τώωωωωωρα πιά

  Ολα αυτά τα life style, αστρολογίες κ.λπ. κ.λπ.
  είναι ΜΟΝΟ αποπροσανατολισμός,
  έμμεση ενίσχυση του πολιτικού main stream .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιώργος Κ. Κρόγιας15 Οκτωβρίου 2014 - 12:14 π.μ.

  Παρακαλώ πολύ, άσε ήσυχους τους Βλάχους και τους "επαρχιώτες". Αρκετά τους έχετε μαγαρίσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. i cloonena exei kanei sex tape. To vgale to TMZ. Check it out.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κοτζαγκιαουρίδης16 Οκτωβρίου 2014 - 11:34 π.μ.

  O δικηγόρος Σταμούλης, έχει πετύχει απόφαση των Δικαστηρίων Λειβαδιάς για αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου. Εκλιπών, πλέον, τον αγώνα τον συνεχίζει η κόρη του.


  Φυσικά κανείς σας (ίσως) δε θα ξέρει ούτε το όνομα, ούτε την απόφαση. Γιατί εδώ προτιμάμε δικηγόρους που παντρεύονται φίρμες, φαίνονται σε ζωντανή σύνδεση στα πρωϊνάδικα και τραπεζώνονται με βλαχοδήμαρχους...


  Κι από κοντά, οι λοιπές τηλε-περσόνες,που ο ένας κυνηγάει τον άλλο και "δε θα τον χωράει η ίδια του κουζίνα"...


  περισσότερο ενδιαφέρον από το πώς θα διαχειριστούμε το χρέος μας, έχει πλέον το "πώς θα διαχειριστούμε το μυλοκόπι"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κοτζαγκιαουρίδης16 Οκτωβρίου 2014 - 12:35 μ.μ.

  Kαι συγνώμη για το "βλαχοδήμαρχους", αλλά δυστυχώς έχει καθιερωθεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή