Σε εξέλιξη η αναμενόμενη κωλοτούμπα Θεοδωράκη για το «Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν»

1.10.14


Το προσωπικό κόμμα που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης ιδρύθηκε και πολιτεύτηκε στις Ευρωεκλογές με βασικό σύνθημα το «Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν».

Όπως έχω σημειώσει και στο παρελθόν, το σύνθημα αυτό προσβάλλει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που επέλεξαν τα προηγούμενα χρόνια να μην κάτσουν στο σπίτι τους και να ασχοληθούν με τα κοινά, λες και όλοι έπρεπε να περιμένουν τον Μεσσία Σταύρο Θεοδωράκη, λες και ήταν όλοι οι πολιτικοί Τσοχατζόπουλοι.

Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος μας υπέδειξε σε συνέντευξη του ότι «δεν πρέπει να έχουμε άρνηση σε αξιόλογους ανθρώπους που είναι χρόνια στην Πολιτική». Μόνο πρωτοφανές δεν είναι στη Μεταπολίτευση το να γλύφει ένας πολιτικάντης εκεί που έφτυνε και το να αλλάζει στάση μετά τις εκλογές.

Πρωτοφανές είναι ότι σοβαροί άνθρωποι βλέπουν στο Ποτάμι «το καινούριο».

4 σχόλια:

 1. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, ως ένα βαθμό η ρητορεία του Θεοδωράκη μοιάζει με εκείνη της Χρυσής Αυγής*-επενδύουν και οι δυό στο γεγονός ότι είναι καινούργια κοινοβουλευτικά κόμματα και αντιδιαστέλλονται με το σκουριασμένο-και καλά, αυτοί οι απαστράπτοντες αλουμινένιοι υδροσωλήνες-και παλιό.


  * Για να προλάβω όσους είναι έτοιμοι να διαμαρτυρηθούν: προφανώς δεν εξισώνω τα δυό κόμματα. Στο ποτάμι-με την εξαίρεση του εξόφθαλμα φαιδρού Θεοδωράκη και δυό τριών άλλων υπάρχουν αξιόλογότατα στελέχη, που θα με αφήνουν πάντα με την απορία τι ακριβώς ρόλο παίζουν ή θα παίξουν εκεί μέσα, με την έννοια ότι το Ποτάμι, που έδειξε κιόλας ότι δεν διαθέτει καμιά δυναμική, ίσως είναι ένα μεταβατικό σχήμα προς κάτι που αδυνατώ να το προσδιορίσω, αφού αδυνατώ να συλλάβω ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός αυτών που το εμπνεύστηκαν και που σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν είναι ο καημένος ο Σταύρος-δεν έχει τα φόντα για τέτοια σχέδια-κράχτης είναι που πριν κραχτεί θα αποσυρθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και ο Τζήμερος αυτά έλεγε κάποτε.
  Ο Θεοδωράκης τα λέει αυτά γιατί ετοιμάζει μεταγραφές (Ψαριανός κτλ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κόμπλεξ μέχρι αηδίας ...1 Οκτωβρίου 2014 - 3:28 μ.μ.

  Ο Θεοδωράκης από την αρχή είχε μιλήσει για συνεργασίες με άξιους παλιούς πολιτικούς.
  Εσύ απλά περιμένεις να κάνεις το μικροπολιτικό κονέ σου για να βολευτείς σε κάποια κρατικοδίαιτη θέση ή ακόμα χειρότερα την έχεις δει λίγο εν δυνάμει πολιτικό στέλεχος ... Είσαι αξιολύπητος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η αντροχωρίστρα η Κατερίνα Μάρκου είναι αυτή που θα πάει το Ποτάμι μπροστά; Σταύρο πάρτο αλλιώς

  ΑπάντησηΔιαγραφή