Παπαμιμίκος: Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ανοιχτά πανεπιστήμια

17.11.14


Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Αντώνη Αλαφογιώργο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Εμείς τιμούμε τον αγώνα εκείνης της γενιάς απέναντι στη χούντα και τη δικτατορία. Το μήνυμα της ημέρας είναι ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα, συνεννόηση και το πιο σημαντικό κατ' εμέ -όσον αφορά το χώρο της παιδείας-, χρειάζεται ανοιχτά πανεπιστήμια».

Θα ήθελα απλώς να ενημερώσω τον πρώην σπεσιαλίστα σε θέματα ΜΚΟ και νυν και αεί κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας ότι το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου του 1973, αυτοί που ήθελαν σταθερότητα και ανοιχτά πανεπιστήμια ήταν με τους συνταγματάρχες.

Τι ακριβώς «τιμούν» στη Νέα Δημοκρατία αν θεωρούν ότι αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας;

2 σχόλια:

  1. Δεν σας φτύνουν, ψιχαλίζει....17 Νοεμβρίου 2014 - 7:22 μ.μ.

    Πολύ κακη ανάρτηση. Ξεπερασμένος τυφλος πασοκισμος δεκαετιας 80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή πιστεύεις ότι αυτό που έπρεπε να γίνει τότε είναι να υπήρχε σταθερότητα, συνεννόηση και ανοιχτό πανεπιστήμιο, δηλαδή όχι εξέγερση. Με λίγα λόγια μη μιλάτε μην έχετε γνώμη ότι θέλουμε κάνουμε και δε θέλουμε διαφωνίες.


    Η ΝΔ μεταφράζει την ιστορία και τα μηνύματα όπως θέλει αυτή, αλλά το χειρότερο είναι ότι πολλοί την πιστεύουν. ΝΔ η μεγαλύτερη επικοινωνιακή και προπαγανδιστική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή