Πρωτοφανής αθλιότητα Παραστατίδη-Βουδούρη κατά ανεξάρτητων βουλευτών

19.12.14


Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω διαβάσει κάποια πιο άθλια ανακοίνωση από αυτή που έσπευσαν, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, να εκδώσουν απόψε οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν:

(...)Η αποκάλυψη της απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, η οποία ήταν σε γνώση της δικαιοσύνης εδώ και 15 μέρες, ρίχνει βαριά σκιά στην εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. Η σκιά αυτή προφανώς έχει και μια άδικη πλευρά, εφόσον σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υποχρεωτικά με χρηματισμό.

Ωστόσο, η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες.(...)

Από το βήμα της Παραπολιτικής έχω ασκήσει δριμύτατη πολιτική κριτική στους κ.κ Τατσόπουλο, Ψαριανό και Λυκούδη και δεν ανήκω στους πολιτικούς θαυμαστές τους. Αυτή η επίθεση εναντίον τους όμως είναι απολύτως αστήρικτη, χυδαία και εμφανώς συνειδητή.

Που διάολο είναι τελικά ο πάτος για το ελληνικό πολιτικό σύστημα;

26 σχόλια:

 1. Η ανακοινωση λεει: "Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών"

  Δεν λεει μηνυση κατα του Χαικαλη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θέλω να δώ που θα κρυφτείς Παραπολιτικέ αν βγουν αληθινά τα στοιχεία για τον χρηματισμό. Επίσης για την παραπομπή Παπακ τίποτα ακόμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O Σαμαράς είναι ο Μαρινάκης της πολιτικής σκηνής. Ή το αντίθετο, και τα δύο πάντως, σωστά είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τον έχουμε ξεπεράσει τον πάτο. Κολυμπάμε στα σκατά εδώ και χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στην πιο σοβαρη στιγμη της, η χωρα μας εχει την πιο ασοβαρη βουλη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έχει δοθεί στη δημοσιότητα video που αποδεικνύει την απόπειρα χρηματισμού βουλευτή και η αθλιότητα για σένα είναι μία ανακοίνωση που ξεκινάει λέγοντας ότι μπορεί να είναι ακέραιοι οι βουλευτές που "αυθορμήτως" άλλαξαν τη στάση τους μέσα σε μερικούς μήνες. Μάλλον όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

  Το γεγονός ότι το blog σου είχε ένα σωρό κόσμο που σχολίαζε (και άρα το διάβαζε) αλλά τώρα είναι στο μηδέν, το γεγονός ότι το ξεκίνησες πιτσιρικάς τον Δεκέμβρη του 2008 και τώρα έχεις αλλάξει τελείως το τροπάρι χωρίς να ενδιαφέρεσαι ούτε για την ιδιοτελή αναγνωσιμότητά σου, ούτε για την τέως (ισως) ανιδιοτελή στάση σου στα γεγονότα αποδεικνύει ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι "ό,τι αρπάξουμε κι όσο κρατήσει".

  Αλλιώς ξεκίνησες, αλλά κατέληξες να γίνεις άλλο ένα σίχαμα του συστήματος. Δεν χρειάζεται να στο πω εγώ. Ξέρεις ποιος είσαι όταν βλέπεις το πρόσωπό σου στο καθρέφτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι συνέπεια της συναλλακτικής υποχρέωσης τους που ανέλαβαν με το που συναντήθηκαν με τον Τσίπρα, να δίνουν από καιρό σε καιρό εξετάσεις τήρησης της γραμμής που περνάει κατά καιρούς η Κουμουνδούρου`


  Υ.Γ. Αυτοί οι δυό γιατί κάνουν πάντα μαζί τις δηλώσεις τους; Τελικά μετράνε σαν ένας ο καθένας ή σαν ένας και οι δυό τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω διαβάσει κάποια πιο άθλια ανακοίνωση από αυτή :--Η σκιά αυτή π ρ ο φ α ν ώ ς έχει και μια ά δ ι κ η πλευρά, εφόσον σε κ α μ ί α περίπτωση δ ε ν συνεπάγεται ότι η υπερψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από μη κυβερνητικούς βουλευτές συναρτάται υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά με χρηματισμό. ---

  Αυτό δεν πρόσεξες Παραπολιτικέ, και... πρασινο_θύμωσες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ευχή και κατάρα20 Δεκεμβρίου 2014 - 2:40 π.μ.

  Προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει η βαριά, σε διαβεβαιώ πολύ βαριά λέξη ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ. Γι'αυτή τη λέξη στη δημοκρατική Ευρώπη έχουν δοθεί μάχες για να κατοχυρωθεί με τρόπο θεσμικά ανεπίληπτο και έχει αναπτυχθεί ένας νομικός πολιτισμός που σε επίπεδο ανθρωπιστικών κατακτήσεων είναι από τις πιο υψηλές του παγκόσμιου πνεύματος. Ολόκληρο το δικαιϊκό σύστημα βασίζεται σ'αυτή τη πυρηνική λέξη: ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Κι εσύ τη διεκπεραιώνεις με την ίδια ασυναγώνιστη ελαφρότητα που το κάνει ο συνήθης ύποπτος Καμμένος. Βολεύεσαι προφανώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με δημοκρατική κουλτούρα, δεν έχει να κάνει με νομικό πολιτισμό αλλά με λαϊκά δικαστήρια, με λιντσαρίσματα, με κουλτούρα της αυθαιρεσίας, του κυνηγιού μαγισσών, με ιεροεξαταστική κουλτούρα, με οιωνοσκοπία και ό,τι άλλο παρωχημένο, αυταρχικό και αντιδημοκρατικό γέννησαν οι αιώνες της απολυταρχίας και του σκοταδισμού. Πιάνεσαι δημοκρατικά αδιάβαστος, πολύ περισσότερο που είναι ήδη ομολογημένη η μονταρισμένη φύση του υλικού, άρα απολύτως αναξιόπιστου σαν στοιχείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τι μανία και αυτή! Όποιος δε συμφωνεί με τις αρλούμπες της εν Ελλάδι αριστεράς να θεωρείται πουλημένος. Αναρωτιέμαι αν όσοι υποστηρίζουν αυτή την τόσο δημοκρατική άποψη θα αντιληφθούν ποτέ, πόσο κοντά στο φασισμό είχαν (έχουν) έρθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αν και οι εκφράσεις σου είναι τραβηγμένες συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Η παραπολιτικη κρατάει "ίσες" αποστάσεις και θολώνει σκοπίμως τα νερά μεταξύ ενός που έκανε με αποδεικτικά στοιχεία καταγγελία πως πήγαν να τον λαδώσουν και ενός που πήγε να λαδώσει.
  Κατακρίνει σκοπίμως την θέση του Χαϊκάλη. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή ? να σιωπήσει ή να τα πάρει. Η στάση του Χαϊκάλη είναι έντιμη και αυτό μας πονάει επειδή τον θεωρούμε "ψεκασμένο" Ούτε σημαίνει πως οι υπόλοιποι που ψήφισαν ναι στην εκλογή του προέδρου σημαίνει πως τα πήραν.
  Το κεντρικό θέμα είναι αυτό το περιστατικό δεν είναι ο Λυκούδηδ και οι άλλοι. Σε λίγο θα βγάλει και πάλι ποστ γι τον Ραγκουση η παραπολιτικη και θα μας στείλει τελείως

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Σήμερα στο τιμόνι της χώρας είναι δυο αποστάτες, ένας της δεξιάς και ένας της δημοκρατικής παράταξης και υπάρχει και ένα ναζιστικό κόμμα με μισό εκατομμύριο ψήφους. Αυτό νόμίζω ότι κάτι λέει για τη χώρα μας και για όλους εμάς, Ελλάδα ο απόπατος της Ευρώπης.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. έχετε πολύ πλάκα τελικά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εντάξει, μπορεί να συνιστά υπερβολή να ασχολείται ολόκληρος πρωθυπουργός με τον Χαϊκάλη αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και η δικαιοσύνη να είναι λιγάκι αυστηρότερη με τους απίθανους ψεκασμένους που νομίζουν ότι μπορούν να μιλούν με τόση ελαφρότητα για τόσο σοβαρά ζητήματα. Έχουμε που έχουμε ροπή προς την συνωμοσιολογία, στο τέλος θα οδηγηθούμε σε ομαδική παράνοια -αν δεν το έχουμε πάθει ήδη δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εσυ δηλαδή που κρίνεις απολύτως αναξιόπιστη την φύση του υλικού δεν το κάνεις αυθάιρετα?Ποιός αποφάσισε πως είναι αναξιόπιστο? Βγήκε κάποια εισαγγελική απόφαση γιατί δεν το γνωρίζω? Επιπλέον εγώ δεν έιδα κανένα λαικό δικαστήριο, στον εισαγγελέα το έδωσε ο Χαικάλης δεν έκανε δίκη στο σύνταγμα.
  Δηλαδή θεωρείς πως το βίντεο είναι ψεύτικο και στημένο ακόμα και αν δηλαδή έχει επεξεργαστεί ώστε να ακούγεται πιο καλά, Το ΓΝΗΣΙΟ έχει παραδωθεί στον εισαγγελέα αν είναι πλαστό θα το μάθουμε. Αν δεν είναι πλαστό και είναι γνήσιο τι θα πούμε μετά. Πως επειδή είναι προιόν υποκλοπής δεν το λαμβάνουμε καθόλου υπόψιν? Ένα κορυφαίο σκάνδαλο που αφορά το δημόσιο συμφέρον και την δημοκρατία θα το κάνουμε γαργάρα επειδή ο Χαντζηδάκης ψήφισε έναν νόμο που κυριολεκτικά προστατεύει κάθε δοσοληψία.
  Ποιον δηλαδή τρόπο θεωρείς εσύ σωστό ώστε να αποκαλύπτονται κάποια υπαρκτά ή μη σκάνδαλα, Να το μαρτυρά αυτοβούλως ο εμπλεκόμενος λόγω τύψεων?

  Ο χαικάλης υπήρξε μετρημένος ούτε κατηγόρησε την ΝΔ πως βρίσκεται πίσω από αυτό (αφού αυτό δεν έχει αποδειχθεί) ούτε υπαινίχθηκε πως οι άλλοι που ψήφισαν υπερ του προέδρου χρηματίστηκαν. Αυτό το έκαναν πρωην στελέχη της Δημαρ για πρώην συντρόφους τους. Αυτό δεν το έκανε ο Καμμένος ούτε ο Χαικάλης ούτε άλλος "ψεκασμένος" Το συσχετισμό αυτό δεν τον έκανε καποιος από τους εμπλεκόμενους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο Μαρινάκης όμως δεν είναι διαπλεκόμενος με την εξουσία διότι δεν κάνει δουλειές με το γκόβερνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στον εισαγγελέα έχει κατατεθεί και το αυθεντικό. Η έρευνα θα γίνει με βάση το αυθεντικό. Επιπλέον το μονταρισμένο αφορά την βελτίωση της εικόνας και του ήχου δεν αλλάζει το περιεχόμενο τη δομή και τους διαλόγους. Αν προέκυπτε διαφορετικό συμπέρασμα θα το είχε βγάλει ήδη στη φόρα. Μήπως εσύ αυθαίρετα βιάζεσαι να το βγάλεις απολύτως αναξιόπιστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Απλά να ευχηθούμε το σχέδιο "κουμπαράς" να τελειώνει κάποια στιγμή και πάντως να μην συνεχιστεί και μετά τις εκλογές. Γιατί οι σχεδιαστές του αφού βλέπουν οτι πιάνει τόπο, δεν αποκλείεται να έχουν πολλά ακόμη κεφάλαια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. "Σιχαμερό αντιμνημονιακό μέτωπο"
  Ούτε η Βούλτεψη δεν θα απάνταγε έτσι. Επιπρόσθετα υπάρχει και βίντεο το οποίο έχει κατατεθεί αναλλοίωτο στον εισαγγελέα και όχι στην έκδοση που παρουσιάστηκε στο ιντερνετ που είχε υποστεί μονταριστεί για να βελτιωθεί η εικόνα και ο ήχος του και όχι το περιεχόμενό του. Άλλωστε αν το πραγματικό βίντεο διέφερε θα είχε αποκαλυφθεί από την αρχή.
  Όσα αφορούν τον Καμμένο υπάρχει ένα ρητό ¨" ένα χαλασμένο ρολόι δυο φορές την ημέρα δείχνει την σωστή ώρα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αυτό που αναφέρεις, όντως είναι δικανικώς ακριβές. Εν τέλει ο Χαϊκάλης θα βρεθεί κατηγορούμενος και ο Αποστολόπουλος αθώος. Ο νόμος αναφέρει ότι αποδεικτικά στοιχεία προερχόμενα από παράνομη ενέργεια δεν γίνονται αποδεκτά. Σύμφωνα με το νόμο ο Χαϊκάλης θα έπρεπε να είχε την συναίνεση του Αποστολόπουλου πριν καταγράψει την συνομιλία. Η μη συναίνεση του Αποστολόπουλου καθιστά την καταγραφή παράνομη και την εκτοπίζει από την "όμορφα και αγγελικά πλασμένη" δικανική διαδικασία.

  Ο νόμος αυτός ψηφίστηκε προκειμένου να προστατευτούν παράνομες πράξεις και συναλλαγές. Για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος από τους πολιτικούς που συναλλάσσονται με επιχειρηματίες για να εξυπηρετήσουν συνμφέροντα. Η καθολική χρεοκοπία είναι άλλη μία ένδειξη (ας μην σε απογοητεύσω και χρησιμοποιήσω ξανά τη λέξη απόδειξη) ότι αυτό το σύστημα λειτούργησε "αποτελεσματικά".

  Επικαλούμενος αυτό το νόμο υπερασπίζεσαι τον Ζαχόπουλο και τους Θέμους Αναστασιάδηδες. Καμία έκπληξη, καθώς από τα γραφόμενά σου παρουσιάζεσαι ως όμοιός τους.

  Όσο για τα σχόλιά σου για την κουλτούρα μου και την δημοκρατικότητά μου, τα αποδέχομαι καθώς προέρχονται από άτομα με τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μοιράζομαι ούτε την ίδια κουλτούρα ούτε την ίδια δημοκρατική ευαισθησία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Να τους χαίρεται ο ΓΑΠ, που μας τους γνώρισε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλώς εμήνυσε τον Χαϊκάλη, κάκιστα άφησε έξω τον Μπαλτάκο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ευχή και κατάρα21 Δεκεμβρίου 2014 - 2:18 π.μ.

  Προσπερνώ τις προσωπικές αναφορές-το θέμα δεν είμαι εγώ, για μένα γράφε ό,τι θέλεις. Θα μείνω στο όντως πολύ αμήχανο θέμα με τον αντιπαθή Αναστασιάδη-η αναφορά σου ΚΑΙ στο Ζαχόπουλο είναι ήδη αντίφαση, αφού ο δεύτερος-αντιπαθέστατος, δεν το συζητώ-είναι παρόλα αυτά θύμα του Αναστασιάδη και αφετέρου δεν έχω υπόψη μου να έχει κατηγορηθεί για κάτι, δεν έχει θεμελιωθεί κάποια κατηγορία εναντίον του. Άσε που τώρα πια η συνείδηση μου, ακόμη και αν μού είναι σφόδρα αντιπαθής, δεν μού επιτρέπει σε έναν άνθρωπο που έκανε το απονενοημένο και τώρα, σακατεμένος πια σωματικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και επαγγελματικά, έχει περάσει την καθαρτική δοκιμασία του πόνου, να τον έχω ακόμη στη μπούκα μου. Άστον λοιπόν αυτόν.
  Πάμε στον άλλον, τον Αναστασιάδη. Προφανώς και δυσανασχετώ με τη περίπτωση του. Τα στοιχεία έμοιαζαν να είναι συντριπτικά. Ενδόμυχα θάθελα να τον δω να τιμωρείται αλλά καλώς ή κακώς-πολύ καλώς κατά τη γνώμη μου-η δικαιοσύνη αποφάσισε-προς το παρόν; δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ τη τύχη της δικογραφίας-αλλιώς. Δεν επικαλούμαι λοιπόν την πρόθεση μου, τη λαχτάρα μου, την αντιπάθεια μου αν θέλεις σαν ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Δεν τη βάζω σα γίδι στη πλάτη κανενός.
  Από τα μέχρι τώρα στοιχεία-όσα μπορείς να διαβάσεις μέσα από τη σύγχυση των "γραμμών" που διοχετεύονται από πολλές προς εξίσου πολλές κατευθύνσεις, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η αφήγηση πάσχει και πάσχει σοβαρά. Τα εμπλεκόμενα μέρη είτε μας αρέσει είτε όχι-ΟΛΑ-μόνο αυτός ο Αποστολόπουλος μας είναι άγνωστος-είναι κατ'επάγγελμα αναξιόπιστα-(θυμίζω έτσι για την περίσταση ότι ο Χαϊκάλης κάποια στιγμή περυσι είχε πιαστεί με ελλιπή φορολογική δήλωση, το ομολόγησε και σαν δικαιολογία έδωσε ότι το ξέχασε! Μιλάμε ποσό 40.000 ευρώ το ξέχασε! Λες και ήταν τα στραγάλια της Γιάννας!) Για την αξιοπιστία δε του καημένου του αγχωμένου για τα ποσοστά του Καμμένου, βοούν οι καταδίκες του, βοούν τα κατά καιρούς ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ μυθεύματα του, βοά το πιτσιρίκι που φώναζε "λύκος στα πρόβατα" και που γράφτηκε με έμπνευση αυτόν. Το παράξενο σ'όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η Ραχήλ Μακρή-που τον ξέρει και απ'τη καλή και απ'την ανάποδη-ενώ είναι πια συριζαϊα σε αναμονή-δεν υιοθέτησε αυτό το σενάριο, όπως ολόθερμα το έκανε και συναχίζει να το κάνει ο Τσίπρας αλλά-με το ένστικτο της γυναίκας ίσως-αποσασιοποιήθηκε και χαρακτήρισε όλη την ιστορία κατασκευασμένη από τον Καμμένο.
  Εν πάση περιπτώσει εγώ δεν μπορώ να δικάσω αλλά αν πρέπει να πάρω μια θέση προτιμώ να μη καταδικάσω. Η πρόβλεψη μου είναι ότι και αυτή η ιστορία είναι καταδικσμένη να συναντήσει τις αράχνες του Αρχείου, μέχρι την άλλη ζωή όπου ο μετεμψυχωμένος πια Πάνος Καμμένος θα το επισκέπτεται σαν Νυχτερίδα-ολοστρούμπουλη!
  @ στους πιο πάνω μπλογκερ αυτό που έχω να απαντήσω είναι οι πληροφορίες ππου πήρα από την ειδησεογραφία έδιναν την εικόνα ότι ο Χαϊκάλης δεν ανέφερε όνομα και ότι ο ανακριτής-μού διαφεύγει το ονομα δεν θεώρησε το υλικό αξιόπιστο. Αν κάτι έχει αλλάξει στη διαδρομή και πάλι από την ειδησεογραφία θα το πάρω. Πάντως τη κρίσιμη, τη στρατηγικά κρίσιμη λέξη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ή ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ούτε μια στιγμή δεν την επικαλέστηκα.
  Το ξαναγράφω όμως: να μού το θυμάστε ότι τελικά η υπόθεση θα πάει στο αρχείο. Ούτε ο Καμμένος ενδιαφέρεται να αποδείξει κάτι-έτσι κι αλλιώς χρηματισμός δεν έγινε και στις δυό περιπτώσεις που επικαλέστηκε. Αυτό που ενδιαφέρει το Καμμένο και τους πολιτικούς συνοδοιπόρους του καθώς και τους καλλιτεχνικούς και τεχνικούς συνεργάτες της όλης σκηνοθεσίας, είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. Ωραία, κλασική, παλιά συνταγή απ'τον καιρό του αλησμόνητου μακαρίτη Γκέμπελς: ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ! Όπερ μεταφραζόμενο κατά τον καμμενικό οίστρο: πες-πες τίποτα όρθιο δεν θα μείνει να είναι να μη μείνω κι εγώ" Είπε ο Πάνος και ξεψύχισε πολιτικά πάνω στα μηδενικά εκλογικά ποσοστά του που έρχονται με δριμύτητα καταιγίδας στον μπουκωμένο του εγκέφαλο. Νάνι καημενάκια καμμενάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για το αρχικό μου σχόλιο.

  Έχοντας παρασυρθεί από τη γενικευμένη απαράδεκτη παράθεση γεγονότων από φιλοκυβερνητικά (επίσημα και δήθεν ανεξάρτητα) κατέταξα και την παραπολιτική σε αυτή την κατηγορία.

  Το θάρρος να δημοσιεύσει το σχόλιό μου αποδεικνύει το άδικο των γραφομένων μου. Όταν το έγραφα δεν περίμενα ότι θα περνούσε το moderation. Έκανα λάθος σε όλα...

  Σαφώς και το blog έχει αλλάξει σε σχέση με τις προσεγγίσεις του πριν 6 χρόνια. Είναι φυσιολογικό. Κι εγώ αλλάζω απόψεις και θέσεις πολύ συχνά και πλήρως ανιδιοτελώς. Κάποτε οι απόψεις μας συνέκλιναν, πλέον αποκλίνουν.

  Το να πιστεύω πως όποιος έχει διαφορετική άποψη από εμένα είναι απαραίτητα "σίχαμα" είναι τουλάχιστον φασιστικό και δικαίως ο χαρακτηρισμός οφείλει να μου επιστραφεί.

  Ακόμα πιστεύω ότι η ανακοίνωση των Παραστατίδη-Βουδούρη δεν ήταν άθλια. Το δικό μου σχόλιο ήταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Κοτζακιαουρίδης22 Δεκεμβρίου 2014 - 5:21 μ.μ.

  O Λαζόπουλος προφανώς στο απυρόβλητο, γιατί αν κάνει κανένα αστείο και τον πιάσει ο ΜπαχαΛάκης στο στόμα του...
  Βέβαια, έφαγε πόρτα η μήνυση από την απεργία των δικηγόρων, και αναβλήθηκε για του αγίου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αφού πείστηκες ότι από τον Χαικάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή