Τόμσεν για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

21.12.14


Η υπόθεση Χαϊκάλη «συγκλονίζει το πανελλήνιο», αν και το πανελλήνιο είναι απολύτως υπεύθυνο για όλη αυτήν την κατάντια, και πολλοί ψάχνουν μια νέα υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία και θα στείλει ένα μήνυμα ενότητας.

Αν και γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποια νομικής φύσεως προβλήματα, θα πρότεινα στα πολιτικά κόμματα να εξετάσουν την υποψηφιότητα του αγαπητού Πολ Τόμσεν ο οποίος από το 2010 και μετά προσπαθεί να αναμετρηθεί με το νεοελληνικό θηρίο.

Σίγουρα η Τρόικα έχει κάνει πολλά και σοβαρά λάθη, με μεγαλύτερο το ότι πήρε στα σοβαρά τις υποσχέσεις διαφόρων Ελλήνων σωτήρων, αλλά παρ' όλα αυτά αποτελεί σήμερα το μόνο θεσμό που λειτουργεί στη χώρα και μάλιστα της εξασφαλίζει μια σταθερή αλληλεπίδραση με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο.

Θα κλάψουμε που θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ όταν φύγουν και μας αφήσουν μόνους μας με τους Χαϊκάληδες, τους Στρατούληδες και τους Ντινόπουλους, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τους τιμήσουμε.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι καθόλου κακή επιλογή, ειδικά αν ληφθεί υπόψιν ότι στο ΔΝΤ έχει μια εντελώς ιδιαίτερη αδυναμία η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που τα 3/4 των αντιμνημονιακών επιχειρημάτων του τα βασίζει στις διακηρύξεις και τα νούμερα του ΔΝΤ. Κάνει αντιμνημονιακή πολιτική με τα κατά καιρούς λεγόμενα του ΔΝΤ-άμα είσαι αντιμερκελιστής ε; Και με το διάβολο θα συμμαχήσεις και στη "Κοιλιά του Κτήνους" κτηνωδώς θα κυλιστείς-αλλαξιές από Burberry μπόλικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την παραπομπή ΠΑΠακ τίποτα ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή