Αποδέχεται τη στρατηγική Κοτζιά υπέρ της Ρωσίας και η Χρυσή Αυγή

28.1.15


Μετά τον Φαήλο Κρανιδιώτη, η εντυπωσιακή στροφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς τη Ρωσία βρίσκει σύμφωνη και τη Χρυσή Αυγή.

Σε σημερινή ανακοίνωση της., η νεοναζιστική οργάνωση αναφέρει:

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα.(...)

Θυμίζω ότι ο Νίκος Κοτζιάς υποδέχθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς τον φασίστα μέντορα του Πούτιν που στη συνέχεια συνάντησε μέλη της Χρυσής Αυγής στη Μόσχα ενώ τα δυο κόμματα τήρησαν ίδια στάση απέναντι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τότε, η Παραπολιτική έγραφε:

Δεν έχω απολύτως καμία προβοκατόρικη διάθεση εξίσωσης ενός ιστορικού κόμματος της Αριστεράς με ένα νεοναζιστικό μόρφωμα αλλά μπορούν να μας εξηγήσουν λίγο στην Κουμουνδούρου τι ακριβώς τους συμβαίνει; Ακόμα και ο Μαριάς έκρινε ότι είναι προτιμότερο να επιλέξει το λευκό παρά να καταψηφίσει. Σε τι ακριβώς ελπίζουν από τη Ρωσία του Πούτιν ως αυριανή κυβέρνηση που θα διαπραγματευθεί με την Ευρωζώνη το χρέος της χώρας;

6 σχόλια:

 1. Πρώτη φορά αριστερά και ακροδεξιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι σκληροπυρηνικοί χρυσαυγίτες είναι παγανιστές δηλαδή μη Ορθόδοξοι. Οι αριστεροί είναι άθεοι δηλαδή μη Ορθόδοξοι. Τα δύο άκρα κατά Σαμαρά / Βορίδη είναι εδώ. Είναι συριζαυγίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικως,η Ελλαδα ειναι ενα μεγαλο χωριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 06/01/2005 Aνακοινωση του ΛΑΟΣ Μολιs πριν απο ενα μηνα ο Λαικοs Ορθοδοξοs Συναγερμοs Συμμετειχε δια του Αναπληρωτη προεδρου Πρεσβη κ.Γ.Γεωργιου στιs εορταστικεs εκδηλωσειs''ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!21/01/2005 Ανακοινωση του ΛΑΟΣ Υπενθυμιζεται οτι ο προεδροs του ΛΑΟΣ ειναι ο μονοs ελινασ ευρωβουλευτηs στην τρεχουσα θητεια με τοσο εντονη δραστηριοποιηση ''Υπερ τηs Προστασιαs''των''Εβραικων θρησκευτικων Ιδρυματων''και τηs Υπενθυμισηs των διωξεων κατα των Εβραιων!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά, ούτε οι ΑΝΕΛ είναι ακροδεξιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. οΟύτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά, ούτε οι ΑΝΕΛ είναι ακροδεξιά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή