Εκλογές 2015- Εκτίμηση Singular Locic: Θρίλερ με την αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ, εκτός το Κίνημα

25.1.15


H ευρεία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται από τη Singular Logic, μόνο που το ενδεχόμενο να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση δυσκολεύει καθώς ενδέχεται να αγγίξει τις 150 έδρες και οι πολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να είναι διαφορετικές.

Κατά τα λοιπά, η Χρυσή Αυγή καταφέρνει να πάρει τη 3η θέση ενώ το Ποτάμι περιορίζεται σε ποσοστό χαμηλότερο από αυτό που έλαβε στις Ευρωεκλογές ενώ το ΠΑΣΟΚ μένει πίσω κι από το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic, η επόμενη Βουλή θα είναι 7κομματική καθώς το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου δεν καταφέρνει να πιάσει το 3% και μένει εκτός.

5 σχόλια:

 1. Παραπολιτική,

  ο μεγάλος θριαμβευτής, είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η Χρυσή Αυγή.  Όποιος δεν το παραδέχεται, είτε είναι βλάκας είτε κολλημένος.

  Είναι
  το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα μεταπολεμικά που υπέστει πολιτική
  δίωξη, η ηγεσία του είναι εις τη φυλακή με το πιο αστείο κατηγορητήριο
  που μπορεί να υπάρχει, έχει γίνει εις βάρος τους παραβίαση των 3/4 του
  Συντάγματος, κατασυκοφαντημένοι, με μηδενική προβολή, έκαναν προεκλογικό
  αγώνα με 26.000 ευρω.....!!! και κατάφεραν και αποτελούν την τρίτη
  πολιτική δύναμη του τόπου.

  Ηθικά και ουσιαστικά είνα οι νικητές των εκλογών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διαισθανόμενος τα ευγνώμονα αισθήματα του Αλέξη Τσίπρα για τη σημαντική συμβολή του Γιώργου Παπανδρέου στην επίτευξη της προσέγγισης αυτού του στρατηγικού στόχου της αυτοδυναμίας, διαμηνύω εκ μέρους του-ας μού το επιτρέψει ο Alexis-το EFCHARISTO YIORGOS! Έκανες ό,τι περνούσε από τα καλογυμνασμένα σου χέρια. Θα τα πούμε όταν έρθει ο Κλίντον το καλοκαίρι. Θα τα πούμε παρέα και με τον κοινό μας σπόνσορα:τη Γιάννα. Σε φιλώ και σού εύχομαι και πάλι καλοτάξιδος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγώ πάντως ελπίζω να συνεχίσει ο ΓΑΠ με το κίνημα και θα χαρώ πολύ να συμμετέχω και στο συνέδριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γελοίοι σαν του λόγου σου που λένε τον ΓΑΠ Αμερικάνο, θα έβγαζαν τον Κ. Καραμανλή senior Τούρκο.


  Νούμερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τώρα όμως βρε παραπολιτικέ, πρέπει κάτι να πεις! Επιτέλους, μετά την μόνη σωστή και επίσημη δημοσκόπηση έχεις την ακριβή θέση των κομμάτων καθώς και του αγαπημένου σου Παπανδρέου! Πες μας τώρα κάτι για την επίδοσή του, για τις μετρήσεις της JP Morgan και όποιων τον έβλεπαν από 3 έως 6%! Πες τέλος και κάτι για την βιαστική κίνηση του να κάνει δηλώσεις τόσο νωρίς, ώστε να μην έχουν κατασταλάξει στα τελικά ποσοστά, τα οποία ήταν τόσο κοντά σε εκείνα που έδιναν οι έρευνες και τόσο μακριά από την είσοδο του στη βουλή! Αυτές για τις οποίες μας ζάλισες όλο αυτό τον καιρό!!! Περιμένω εναγωνίως τη θέση σου. Τουλάχιστον να διασώσεις κάτι από την εικόνα σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή