Η επιβράβευση ενός δειλού

7.1.15


Τον Γιώργο Φλωρίδη επέλεξε για τη 1η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβραβεύοντας τον ίσως πιο δειλό πολιτικό των τελευταίων ετών.

Θυμίζω ότι ο σπουδαίος κύριος Φλωρίδης, παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2011 πριν από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, έκατσε στην εξέδρα και άρχισε να ασκεί κριτική ως ο υπέρτατος κριτής των πάντων. Ποιος; Ο άνθρωπος που στα δύσκολα αγνόησε τη λαϊκή εντολή των ψηφοφόρων του και παραιτήθηκε από βουλευτής για να σώσει τον εαυτό του.

Προηγουμένως, είχε προλάβει να συκοφαντήσει με τον πλέον χυδαίο τρόπο την πιο ελπιδοφόρα γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον όρο «κηπουροί», οι οποίοι όμως ήταν οι μόνοι που προχωρούσαν τις μεταρρυθμίσεις, την καθυστέρηση των οποίων επικαλέστηκε για να παραιτηθεί.

Συγχαρητήρια στο σημερινό ΠΑΣΟΚ που επιβραβεύει τους δειλούς του χθες. Η φυγομαχία ως υπευθυνότητα.

Υ.Γ Θέλει λίγο προσοχή τώρα η ρητορική περί ενότητας καθώς και ο Γιώργος Φλωρίδης είχε ιδρύσει δικό του πολιτικό σχηματισμό (Κοινωνικός Σύνδεσμος). Ας βάλουν κάποιον άλλο να κατηγορεί τον Παπανδρέου π.χ τον Ανδρέα Λοβέρδο.