Χιλιάδες Έλληνες διαδηλώνουν υπέρ της εφαρμογής του 70% του Μνημονίου

15.2.15


Χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν σήμερα ανά την Ελλάδα και υποστηρίζουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων να εφαρμόσει το 70% του Μνημονίου, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup.

Είναι πράγματι σημαντικό το ότι κάποιοι συμπολίτες νιώθουν μας νιώθουν την ανάγκη να βγουν στον δρόμο και να στηρίξουν μια κυβέρνηση που δεσμεύεται για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και δεν ζητά πλέον διαγραφή του χρέους.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν διαδήλωναν και τόσα χρόνια υπέρ τέτοιων αιτημάτων.

5 σχόλια:

 1. Γιώργος Κ. Κρόγιας15 Φεβρουαρίου 2015 - 9:08 μ.μ.

  Πολλή χολή...
  Δύο οι διαφορές: Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση τουλάχιστον προσπαθεί να αποφύγει το πιο βασικό από όλα: ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ. Και δεύτερον, ο κόσμος πλέον ξέρει. Το 2009 του έλεγαν μόνο όσα ήθελαν οι ΓΑΠ και Σία. Αν αυτά τα δύο μεταφράζονται σε 30%, τότε ναι, καλά κάνουν και στηρίζουν το υπόλοιπο 70%.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρέπει να παραδεχτείς ότι ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος είναι η πρώτη φορά από τότε που μπήκαμε στο μνημόνιο που η ελληνική κυβέρνηση προβάλλει πραγματικές αντιστάσεις και δεν λέει απλά ναι σε όλα όπως έκαναν οι προηγούμενοι , άσχετα με το τι έλεγαν περί σκληρών διαπραγματεύσεων κλπ...Αυτό είναι που εκτιμούν οι πολίτες και γι αυτό υποστηρίζουν την Κυβέρνηση..

  Ο λαός έχει ταπεινωθεί. Πολλοί πολίτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα πλέον.... Τι ευρώ τι δραχμή όταν δεν έχεις μία , το ίδιο σου κάνει... έτσι το βλέπει πολύς κόσμος... οπότε σου λέει ας πέσουμε με το κεφάλι ψηλά και όχι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα παντελόνια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί κανείς άλλος δεν φάνηκε να στέκεται απέναντι και κόντρα στους εταίρους! Κανείς δεν διαπραγματεύτηκε μέχρι τώρα. Αν ο κόσμος δει ή καταλάβει ότι κι αυτοί δεν το κάνουν ή τον κοροϊδεύουν θα πάψει να ασχολείται και να διαδηλώνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ετσι εξηγειται, γιατι το ΠΑΣΟΚ απο την μεγαλη πατριωτικη παραταξη που ηταν, κατεληξε σημερα να μην μαινει στην Βουλη. Με Ευαγγελο, με Γεωργιο με οποιον ναναι.

  Καληνυχτα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν σώζονται οι ανίκανοι. Είτε με δικαίωση του 70% είτε με δικαίωση του 100% του μνημονίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή