Από που και ως που η πρόεδρος της Βουλής επιθεωρεί τα αγήματα του ΥΕΘΑ;

10.3.15


Σε ένα απέραντο τρελοκομείο φαίνεται ότι έχει μετατραπεί η χώρα, με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιθεωρεί(!) τα αγήματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λες και είναι η αρχηγός του κράτους.

Δείτε το video από το OnAlert.gr:


Μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπούλου στον χαιρετισμό της είπε ότι η βοήθεια που θα δώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο έργο της επιτροπής για το δημόσιο χρέος που η ίδια ανακοίνωσε χθες θα είναι πολύτιμη!

Μήπως συμμετέχουμε σε κάποια μαζική φάρσα και δεν το ξέρουμε; Τι συμβαίνει;

20 σχόλια:

 1. απλά το γλεντάνε γιατί γνωρίζουν ότι θα είναι λίγες οι μέρες τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζουμε ιστορικες στιγμες. I love it!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σεμνά και ταπεινά10 Μαρτίου 2015 - 5:22 μ.μ.

  http://lykavitos.gr/archives/178377

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο εκάστοτε πρόεδρος της βουλής είναι θεσμικά ο επόμενος στην ιεραρχία μετά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Προσωπικά πάντως καρφί δεν μου καίγεται για το ποιός επιθεωρεί τα αγήματα του ΥΕΘΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι απλό. Οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Για το οτιδήποτε. Στη πραγματικότητα δε μιλάμε για κυβέρνηση αλλά για κλουβί με τις τρελές (και τους τρελούς) Θα δούμε πολλά ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστετόσο απαίδευτος λαός που ακόμα και οι πιο κραυγαλέες συμπεριφορές και απόψεις δεν προκαλούν καμία αίσθηση στο συντριπτικά μεγαλυτερο μέρος του κόσμου. Απόδειξη τα ποσοστά αποδοχής που απολαμβάνει (έστω και προσωρινά) αυτός ο θίασος που παριστάνει πως κυβερνά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η συμπεριφορά της κυρίας ανάγει σε απολυταρχικά καθεστώτα!!
  Σιγοντάρει από δίπλα και ο Καμμένος!!!
  Ίσως να ήταν και δική του ιδέα!!
  Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πιστεύω το ίδιο σχόλιο να έκανε το site και τον Ιανουάριο του 2009 στην επίσκεψη του κ. ΣΙΟΥΦΑ...... Τότε είχαμε και παρέλαση!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σιγουρα ηταν ιδεα τιυ Καμμενου αλλα και η Ζωη εχει καβαλισει το καλαμι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ωραίο επιχείρημα. Στο ερώτημα ως προς τι η επίσκεψη-επιθεώρηση δεν μας απαντάς. Και κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ μας. Το πιο θανάσιμο αμάρτημα ονομάζεται έπαρση... Και δόξα τω θεώ της περισσεύει της κυβέρνησης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πάντως της πάει πολύ. Δεν ξέρω για πολιτικά, αλλά είμαι φαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Υπάρχει ισχύουσα διαταγή του ΑΓΕΕΘΑ σχετικά με το πού πρέπει να αποδίδονται τιμές. Σύμφωνα με τη διαταγή, σε πολιτικά πρόσωπα αποδίδονται τιμές μόνο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η μία γελοιότητα δεν αναιρεί την άλλη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εξαιρετικη τοποθετηση σε ευχαριστω για αυτο. Αρα η Ζωη ειναι τοσο τραγικη οσο και ο Σιουφας. Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση.

  ΥΓ Διπλα στον Σιουφα ειναι ο 'συναγωνιστης' του ο Μεϊμαρακης. Στην σημερινη περιπτωση ο 'συναγωνιστης' ειναι ο Καμμενος. Το επιασες ετσι ;) ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Λάθος, ιεραρχικά πρώτα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά ο Πρωθυπουργός και ακολουθεί ο Πρόεδρος της Βουλής. Μετά έπονται:
  - Ο Αρχιεπίσκοπος
  - Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης
  - Οι πρώην ΠτΔ
  - Οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης
  - Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων
  - Οι πρώην πρωθυπουργοί
  - Οι πρώην πρόεδροι της Βουλής
  κλπ
  κλπ
  κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πραγματικά... Είναι τεράστιο το θέμα! Ποιά ανεργία και ποιά πείνα και ποιά δάνεια... Θα πρέπει να γίνει επείγουσα άρση της ασυλίας της και να τιμωρηθεί παραδειγματικά με 50 βουρδουλιές στο Σύνταγμα, από τον Δήμιο Τζιχάντι Τζον! :) :) :) Αν και είναι η τρίτη τη τάξει ιεραρχικά στο κράτος και είναι δίπλα της και ο Υπουργός Αμύνης... Τόσο γραφικότητα πια;;;;!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πόσο άσχετοι είστε; Ο καθένας πετάει ό,τι του καπνίσει χωρίς καν έλεγχο. άρθρο 22 παρ 4. Τηρούμενης της διατάξεως της παραγράφου 3 τα Σύμβολα και πρόσωπα στα οποία αποδίδονται τιμές καθώς επίσης το είδος αυτών εμφαίνονται στον ακό− λουθο πίνακα:Πρόεδρος Βουλής Εμβατήριο Σημαίας ΟΛΟΚΛΗΡΟ 7. Κατά την ανάκρουση του εμβατηρίου της Σημαίας το πρόσωπο που τιμάται στέκεται χαιρετώντας εκτός αν η ανάκρουση γίνεται καθ’ ον χρόνον διέρχεται μπροστά από τα Στρατεύματα επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο. 8. Κατά τη Μ. Παρασκευή και τις ημέρες Εθνικού Πέν− θους δεν ανακρούεται εμβατήριο ή ο Εθνικός Ύμνος. 9. Αν μετά την απονομή τιμών, πρόκειται να επακολου− θήσει επιθεώρηση του τμήματος που έχει παραταχθεί, η Μουσική παιανίζει σε χαμηλό τόνο κάποιο εμβατήριο, μέχρις ότου το πρόσωπο που τιμάται περάσει μπροστά από το τμήμα.ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 84/9 ΙΟΥΛ 2009 Κύρωση Κανονισμού Εξωτερικής Υπηρεσίας των Στρατευμάτων ΦΕΚ Α 108/2009

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ιεραρχικά, ο Πρόεδρος της Βουλής είναι μετά τον ΠτΔ και πάνω από τον πρωθυπουργό. Δεν βλέπω πού είναι το άτοπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Όχι, ο crash έχει δίκιο. Δεν είχα δει το σχόλιό του και το έγραψα κι εγώ παραπάνω. Ο πρωθυπουργός είναι τρίτος, μετά τον ΠτΔ και τον πρόεδρο της Βουλής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Συγγνώμη, αλλά επιμένω. Π.χ.: http://edu.klimaka.gr/nomothesia/dioikhtika/2068-seira-proteraiothtas-epishmoi-eortes.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Όντως ο / η πρόεδρος της βουλής είναι τρίτος τη τάξει. Όμως δεν υπάρχει προηγούμενο η τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι.....η μάλλον θυμάμαι. Μου θυμίζει απολυταρχικό καθεστώς η όλη κατάσταση. Η πρόεδρος κατά την άποψή μου ξέφυγε. Μια κακοστημένη φάρσα. Και έπεται και συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή