Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Ντάισελμπλουμ είναι ένας περαστικoύλης ενώ η Ελλάδα είναι αιώνια

12.3.15


Στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

«Η Ελλάδα είναι αιώνια σε τελευταία ανάλυση ο κ. Ντάισελμπλουμ είναι ένας περαστικούλης, χθες ήταν αύριο δεν θα είναι, μπορεί να λέει ότι θέλει, ποιος θα τον θυμάται σε δύο χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm.

Αναλυτικά στο Έθνος. Πολύ σοβαροί άνθρωποι μας κυβερνούν, είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσουν να λένε δημόσια «έλα μωρέ με τον Ολλανδό γυαλάκια».

15 σχόλια:

 1. αντι-νεοφιλελεύθερος12 Μαρτίου 2015 - 1:08 μ.μ.

  Χθες ο Χαρδούβελης, σήμερα ο Σοϊμπλε, έχεις καταντήσει η μητέρα Τερέζα του διαδικτύου.
  Μη δείς αδύναμο και κατατρεγμένο να μπαίνει στο στόχαστρο των εθνολαϊκιστών, αμέσως σπεύδεις πρός υποστήριξη του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χαχχαχαχα, έχουμε ξεφύγει... Μας πάνε βουρ για ντε φάκτο έξοδο από την Ε.Ε., όχι μόνο από το ευρώ, χωρίς να το λένε ανοικτά. Κι εμείς βοσκάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λόγω ασχετοσύνης γίνονται και επικίνδυνοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άμα δε του πεις ότι ο περαστικούλης εκπροσωπεί έναν λαό που παλεύει αιώνες με την θάλασσα και έχει καταφέρει όχι μόνο να την κάνει στεριά αλλά να είναι και δεύτερη χώρα στον κόσμο σε εξαγωγές αγροτικών προιόντων, θα σε πουν ξενόδουλο ή ευρωλιγούρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κοτζαγκιαουρίδης12 Μαρτίου 2015 - 2:46 μ.μ.

  Αυτό που είπε είναι σωστό σαν ιδέα, και σαν διατύπωση. Μόνο το υποκοριστικό ενοχλεί, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι λόγος για άρθρο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φαντάσου να ήταν η Ελλάδα ή οποιοδήποτε κράτος/έθνος συγκρίσιμο με κάποιον σπουδαίο ή άσημο πολιτικό, π.χ. η Ιταλία είναι περαστική ενώ ο Μπαλαφάρας είναι αιώνιος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν θα πρέπει να πέφτουμε από τα σύννεφα. Ένα κόμμα που άσκησε αντιπολίτευση όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια της κρίσης, δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει καλύτερα από όσο το κάνει. Δεν είχε και δεν έχει τα εχέγγυα. Κάποιοι παλαβιάρηδες που πίστευαν μια ζωή στη δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού, τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν από το να πουλάνε τσαμπουκάδες και εθνικιστικές κορώνες περί εθνικής αξιοπρέπειας με το κιλό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γιατί δεν κάνει ένα άνοιγμα και στους παλαιοημερολογίτες; Έχουν δύναμη αυτοί και μπορούν να επηρεάσουν πρόσωπα και πράγματα στην ευρώπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θά σέ πούνε Ολανδοτσολιά......lol

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θα πρέπει κάποιος να πει και στους Μπαλαφάρες που μας κυβερνούν, ότι και οι ίδιοι είναι περαστικοί αλλά η χώρα θα υπάρχει και μετά από το δικό τους πέρασμα -ότι έχει απομείνει δηλαδή από αυτή- οπότε ας σοβαρευτούν λιγάκι, έστω και αν αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα στο κόσμο που μπορείς να ζητήσεις από τους συγκεκριμένους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πάντως είτε ξαφνικά είτε ανόητα το αφελής παραμένει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για τους ανεγκέφαλους αυτής της ανεκδιήγητης κυβέρνησης το Plan B είναι η κήρυξη πολέμου στη Γερμανία! Όταν ακόμη και μια υπερδύναμη σαν τη Ρωσία έχει 70 χρόνια μετά, ακόμη εκκρεμότητες με τις αποζημιώσεις και την επιστροφή χαμένων-και ίσως κατεστραμμένων-καλλιτεχνικών θησαυρών-εμείς είμαστε έτοιμοι να εγκαταλείψουμε την ασφάλεια μιας εταιρικής σχέσης στα πλαίσια της Ε.Ε. μόνο και μόνο γιατί το αδιέξοδο της διαχείρισης του προεκλογικού ψέματος δεν μας βγάζει στην ευτυχισμένη φωτεινή λεωφόρο των υποσχέσεων αλλά στο πιο βαθύ πάτο της απελπισίας. Ενάμισης μήνας πέρασε άκαρπος και ουσιαστικά η Βουλή δεν παράγει έργο. Μακράν η χειρότερη μεταδικτατορική κυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πόσο καιρό ακόμα σκοπεύετε να τους κρατήσετε;;;; οταν σε λίγο θα σας πετάξουν και έξω απο την ίδια τη γή;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αιώνιος. Οι άλλοι είναι για τα μπάζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή