Ξημέρωσε η μέρα που δημοσιεύθηκε άρθρο στην Αυγή με τίτλο «Ζήτω οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»

24.4.15


Σήμερα στην Αυγή, την ιστορική εφημερίδα της Ανανεωτικής Αριστεράς, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο με τίτλο «Ζήτω οι Ανεξάρτητες Έλληνες».

Ο αρθρογράφος Γιώργος Ανανδρανιστάκης αποθεώνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου για τη στάση του στο μεταναστευτικό και κατηγορεί όσους αναλυτές το ταυτίζουν με την Ακροδεξιά. Την εικόνα συμπληρώνει ιδανικά και το διαφημιστικό banner της Alpha Bank που εδώ και καιρό υπάρχει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Ευτυχώς που έφυγαν οι πουλημένοι ιδεολόγοι της Μεταπολίτευσης και ήρθαν αυτοί οι αδίστακτοι αριστεριτζήδες. Λίγη υπομονή ακόμα πάντως, λογικά απομένει και ένας ύμνος στο Νίκο το Νικολόπουλο για να ολοκληρωθεί το ξεβράκωμα η κατάντια τους.

1 σχόλιο:

 1. "Γιατί κάποιος να αρνείται την Ιστορία τόσο πεισματικά; Γιατί να αρνείται να αναγνωρίσει ένα έγκλημα που τελικά δεν είναι καν δικό του αλλά κάποιων που έζησαν 100 χρόνια πριν από αυτόν;"

  Η ερώτηση σου μπορεί να μην έχει καμια απάντηση παραπολιτικέ, μπορεί όμως να έχει και πολλές.

  Η μια είναι ότι αρνείσαι να αποδεχτείς ότι το νέο-ιδρυθέν Τουρκικό κράτος (καθώς η γενοκτονία των αρμενίων δεν έγινε εν μια νυκτί αλλά διέρκεσε χρόνια, ακόμα και μετά τον Α'ΠΠ) προσπάθησε να σταθεροποιηθεί μέσα από τέτοιου είδους πρακτικές, ώστε να επιτύχει εθνική ομοιογένεια. Και οι Αρμένιοι δεν ήταν η μόνη εθνική ομάδα που αντιμετώπισε τέτοιες καταστάσεις, αλλά μάλλον ήταν η μεγαλύτερη.

  Μια άλλη πιθανή απάντηση θα μπορούσε να ήταν ότι αποδοχή γενοκτονίας πιθανόν να επιφέρει υποχρέωση αποζημίωσης και από κράτος σε κράτος, αλλά και προς τους ιδιώτες (με επιφύλαξη η απάντηση, καθώς δεν είμαι ειδικός σε διεθνές δίκαιο).

  Και μια άλλη απάντηση είναι ο ψεκασμός φυσικά :) Να το λέει όλος ο κόσμος αλλά να μην το πιστεύεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή