Κανονικά ο Τσίπρας έπρεπε να ιδρύσει νέο κόμμα, ο Λαφαζάνης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ

21.8.15


Στη δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας προχώρησαν πριν από λίγο 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής της οποίας τέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ενώ το επόμενο βήμα τους θα είναι η ίδρυση κόμματος.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, όσο απεχθείς κι αν μου είναι προσωπικά οι παλαιολιθικές απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αυτός που θα έπρεπε να ιδρύσει νέο κόμμα είναι ο θρασύς Αλέξης Τσίπρας. Αυτός είναι που εγκατέλειψε άτακτα το αντιμνημονιακό πρόγραμμα του κόμματος, αυτός είναι που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Αυτός είναι που έκανε υπουργούς τους Λαφαζάνηδες και τους Στρατούληδες.

Η Ραχήλ Μακρή και ο Κώστας Λαπαβίτσας είναι μονάχα μερικοί από όσους εντάχθηκαν την τελευταία στιγμή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Τσίπρα, όταν πια ήταν δεδομένη η επικράτηση του στις εκλογές του Ιανουαρίου. Πώς τώρα κάνει ότι δεν τους ξέρει; Ήταν ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν γνώριζε τις απόψεις τους;

Σήμερα, ο Λαφαζάνης λέει ακριβώς όσα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι πριν από 3-4 εβδομάδες. Τι άλλαξε και έχε ξαφνικά άδικο; Aν τώρα ο Λαφαζάνης λέει ανοησίες, αυτό σημαίνει ότι ανοησίες έλεγε και ο Αλέξης Τσίπρας, από το 2009 μέχρι σήμερα.