Κωμική διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζει τον Ολάντ απογοητευμένο από το...ΠΑΣΟΚ

1.12.15


Ένα ακόμα απίθανο ψέμα επινόησε η αριστερή μονταζιέρα του Μεγάρου Μαξίμου με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega να σπεύδει πρόθυμα να το αναμεταδώσει.

Σύμφωνα με τον...μύθο, ο Φρανσουά Ολάντ εμφανίστηκε να...συμπονεί τον Αλέξη Τσίπρα για το ότι το ΠΑΣΟΚ «πήγε με τη Ν.Δ» και δεν τον βοήθησε να σχηματίσει κυβέρνηση. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ο Γάλλος Πρόεδρος έσκισε και την κάρτα μέλους του από την Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Παρισίων.

Φυσικά, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική καθώς από την πρώτη στιγμή οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες απόρησαν με την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συνεργαστεί με την ψεκασμένη ακροδεξιά, κάτι που επανέλαβε και μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα χάθηκε στην αγκαλιά του Πάνου Καμμένου.

Όλα αυτά πάντως δείχνουν ότι ο πανικός έχει φωλιάσει για τα καλά στο Μέγαρο Μαξίμου, μόλις δυο μήνες μετά από τις εκλογές που δήθεν θα έλυναν τα εσωκομματικά προβλήματα του Τσίπρα...

--

Η απάντηση πάντως από το επίσημο ΠΑΣΟΚ δεν άργησε να έρθει με τον Μανώλη Όθωνα να σημειώνει μέσω του Facebook:

Τσίπρας:  " Ο Προέδρος Ολάντ με ρώτησε αν το ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται πάλι με τη Δεξιά. Αμέσως μετά με συνεχάρη για την αγαστή...
Posted by Manolis Othonas on Tuesday, December 1, 2015