Νέα σεζόν, νέα παράσταση για τον θίασο Λεβέντη: Από τη λατρεία για τον ηγέτη Τσίπρα στην...εκτέλεση

25.9.16


Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη σύμφωνα με την οποία «αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα». Σύμφωνα με την εφημερίδα Real ο κ. Λεβέντης έκανε τη δήλωση αυτή σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

«Ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Παρά πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά την περασμένη Δευτέρα. Πάντως, παρά την οξύτατη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Λεβέντης κάποια στιγμή πίστεψε ότι θα μπει στην κυβέρνηση. Άρχισε να λιβανίζει πρωί-βράδυ τον Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να καταρρέει στις δημοσκοπήσεις. Μαζί του άρχισε να καταρρέει και η Ένωση Κεντρώων, η οποία συνήθως εντοπίζεται κάτω από το 3%. Τώρα ο Λεβέντης καταλαβαίνει ότι το να αποθεώνεις μια τόσο μη αγαπητή κυβέρνηση, σε οδηγεί με ακρίβεια πίσω στο πολιτικό περιθώριο.

Εκτιμώ ότι αύριο θα πάρει σβάρνα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα για να εξηγήσει ότι ναι μεν το είπε, αλλά δεν το εννοεί ακριβώς, ότι πάντα έκανε κριτική στην κυβέρνηση κι ότι γενικά φταίνε τα κανάλια που λένε μπούρδες. Αλλά το μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου εστάλη...