Το ψεκασμένο ξεκατίνιασμα Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ περί Soros στην υπηρεσία της Χρυσής Αυγής

23.10.18



Η συνειδητή επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συνεχίζει να συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο δεν βλάπτει μονάχα το κύρος της χώρας στο εξωτερικό αλλά τρέφει και τους εχθρούς του δημοκρατικού πολιτεύματος στο εσωτερικό.

Όταν σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου γίνονται καταγγελίες περί μυστικών κονδυλίων, George Soros κι άλλα τέτοια συναφή, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το...ριμπάουντ θα το πάρουν τελικά οι δυνάμεις του μηδενισμού, εκείνοι που απεχθάνονται τη Δημοκρατία και ορκίζονται στη σβάστικα.

Η επικράτηση του ενός τοξικού κλίματος, όπου «όλοι τα παίρνουν» με σκοπό να «ξεπουλήσουν τη Μακεδονία», δεν πρόκειται να βοηθήσει τον Πάνο Καμμένο να πιάσει το όριο του 3% στις επόμενες εθνικές εκλογές αλλά κυρίως θα βοηθήσει τη Χρυσή Αυγή να πείσει ακόμα περισσότερους πολίτες ότι η μόνη λύση που έχει απομείνει πια είναι μια νέου τύπου «τελική λύση».

Εξάλλου, έχει αποδειχθεί ότι όσοι ταΐζουν το τέρας με τη βλακώδη αυτοπεποίθηση ότι δεν θα κατασπαράξει ποτέ τους ίδιους, πέφτουν πάντα έξω και γίνονται τα επόμενα θύματα του.