Ανδρέας Λοβέρδος: Λένε για τον Κατσίφα αλλά ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν παραβατικός; (video)

9.12.18


Μια αληθινά άθλια αναλογία μεταξύ του Ζακ Κωστόπουλου και του Κωνσταντίνου Κατσίφα επιχείρησε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος, υιοθετώντας πλήρως τη σχετική ρητορική ακραίων ομάδων.

Ο κ. Λοβέρδος έθεσε το ρητορικό ερώτημα για το αν ήταν παραβατικός ο Ζακ Κωστόπουλος, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τη μη αντιμετώπιση των δυο ζητημάτων ως ίδιων.



Θεωρώ προσβλητικό για τους αναγνώστες της Παραπολιτικής να μπω στον κόπο να εξηγήσω γιατί δεν μπορεί να σταθεί απολύτως καμία σύνδεση μεταξύ των δυο περιστατικών, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καν ασφαλείς ενδείξεις μέχρι στιγμής για το ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν παραβατικός.

Το μόνο που έχει αξία να κρατήσει κανείς από τη συγκεκριμένη δήλωση είναι ότι για ακόμα μια φορά η αντι-ΣΥΡΙΖΑ λύσσα γεννά τέρατα. Στην ανάγκη να βρουν κάτι να πουν εναντίον της κυβέρνησης για κάθε θέμα, κάποιοι είναι διατεθειμένοι να αναπαράγουν οποιοδήποτε τσιτάτο -όσο ακραίο κι αν είναι.

Υ.Γ Το ότι δεν έχουν καταγραφεί ήδη αντιδράσεις για τη δήλωση Λοβέρδου εντός του Κινήματος Αλλαγής δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Δυστυχώς.