Ορθώς διορθώνει το λάθος με το εμπάργκο στην ΕΡΤ η ΝΔ, να ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΣΚΑΙ

6.2.19Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στην άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ είναι απόλυτα σωστή και διορθώνει το προηγούμενο σοβαρό σφάλμα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Την επομένη της τρομοκρατικής επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η Παραπολιτική είχε τονίσει τα εξής:
Η τρομοκρατική επίθεση στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής αποτελεί, με πικρό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή να αρθεί το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ.

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και να σταματήσει η στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων από πολιτικά κόμματα και «συστήματα». Ποιος δεν γνωρίζει πια στην Ελλάδα ότι στο τέλος το τέρας του μίσους πάντα αυτονομείται και δρα ανεξέλεγκτο;

Ας αναλάβουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί για την τοξικότητα του πολιτικού διαλόγου και ας φροντίσουν κάτι να αλλάξει. Μόνο έτσι θα απομονωθούν πραγματικά οι τρομοκράτες, μόνο έτσι θα μειωθεί ο αριθμός εκείνων που εθίστηκαν στο μίσος και σήμερα μονολογούν «έλα μωρέ, σιγά τη βόμβα, καλά τους έκαναν».
Θέλω να πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα προχωρήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην άρση του εμπάργκο στο ΣΚΑΙ. Αντιλαμβάνομαι ότι η ενθουσιώδης προσέλευση δημοσιογράφων του σταθμού σε κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας ρίχνει λάδι στη φωτιά αλλά και πάλι ο διάλογος είναι η μόνη λύση.