ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ

18.10.08


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε την απόρριψη της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αϊβαλιώτη, υπέστη άλλο ένα πλήγμα αναξιοπιστίας το πολιτικό σύστημα της χώρας, και ιδιαίτερα ο κοινοβουλευτισμός.

Οι υπόγειες συναλλαγές φαίνεται οτι δεν έχουν τελειωμό.

Πώς διαφορετικά να εξηγηθεί οτι στην πρώτη ψηφοφορία υπέρ της άρσης της ασυλίας του Κ.Αϊβαλιώτη, ψήφισαν 102 βουλευτές και στην επαναληπτική μόνο 22;!!!

Τα στοιχεία σε βάρος του φυγόστρατου βουλευτή είναι συντριπτικά.

Ο Κ.Αϊβαλιώτης δήλωσε οτι "δεν υπάρχει κατηγορία και έχει επίσης ακυρωθεί η πρόσθετη εξάμηνη στρατιωτική υποχρέωση".

΄Ομως η Εισαγγελία του Στρατοδικείου, μετά από αίτησή μου, απάντησε εγγράφως με ημερομηνία 15-10-08, δηλ. μία μέρα πριν την ψηφοφορία, οτι η κατηγορία υπάρχει και η υπόθεση Αϊβαλιώτη, βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Το ζήτημα δεν είναι εάν μετά τις αποκαλύψεις μου αναγκάσθηκε να στρατευθεί ο Κ.Αϊβαλιώτης μόνο γιά 45 μέρες.

Το ζήτημα είναι οτι επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις στρατιωτικές αρχές, με πλαστά έγγραφα, προκειμένου να αποφύγει τη στράτευσή του, ή στη χειρότερη γι αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες, όπως και έγινε.

Εάν ο Κ.Αϊβαλιώτης έχει έγγραφο της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών, οτι δεν υπάρχει κατηγορία εις βάρος του, τότε ευθέως καταγγέλω οτι το έγγραφο είναι πλαστό και παρακαλώ να παραβληθεί με το δικό μου έγγγραφο επίσης από την Εισαγγελία του Στρατοδικείου Αθηνών, όπου όπως προανέφερα μετά από δική μου αίτηση, στις 15-10-08 εγγάφως μου απαντούν οτι η υπόθεση Αϊβαλιώτη βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

΄Ομως ας μη γελιόμαστε, η Βουλή αποφασίζει δυστυχώς προανακριτικές επιτροπές, λόγω Βατοπεδίου, η Ν.Δ. και προσωπικά ο Πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας, προκειμένου α καλύψει ενδεχόμενες διαρροές στις μυστικές ψηφοφορίες βουλευτών της Ν.Δ., αντάλλαξε με τους Καρατζαφέρη-Αϊβαλιώτη, την απόρριψη της άρσης της ασυλίας του βουλευτή, με τη στήριξή τους στις μυστικές ψηφοφορίες γιά το Βατοπέδιο.

΄Ετσι και ο Καρατζαφέρης "κάνει τη δουλειά του", κοροϊδεύοντας το ποίμνιό του, οτι δηλαδή αφενός μεν ζητά εις βάρος της Ν.Δ. προανακριτικές κ.τ.λ. αφετέρου δε, συγχρόνως συναλλάσεται με τη Ν.Δ. ικανοποιώντας προσωπικές του επιδιώξεις.

΄Οπως επίσης ο Γ.Καρατζαφέρης συνηλλάγη και με τον υπουργό Δ.Αβραμόπουλο, ο οποίος - άγνωστο με τί κριτήρια, γνωστό όμως γιά ποιούς λόγους- διόρισε με το ΦΕΚ 207/9-5-08 την "συνεργάτιδά" του ' Αννα Ζωηρού, στην πιό ευαίσθητη θέση,, δηλαδή στην Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας!!!!

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, και ο κόσμος καταλαβαίνει, ακόμα και άν υπάρχει διατεταγμένη σιωπή από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Επίσης, πώς συμβιβάζεται ο Γ.Καρατζαφέρης να μην εμπιστεύεται τις εξεταστικές επιτροπές με ψηφοφορίες στη Βουλή και να ζητά να πηγαίνουν με προανακριτικές τα ζητήματα κατ' ευθείαν στη δικαιοσύνη και στην περίπτωση Αϊβαλιώτη να αρκείται μόνο στην ψηφοφορία της Βουλής;

Ακόμα πώς ο κατηγορούμενος με το πλέον ατιμωτικό αδίκημα της ανυποταξίας βουλευτής Κ.Αϊβαλιώτης, δεν ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του γιά να δικαιωθεί στο δικαστήριο, εφόσον πιστεύει οτι έχει δίκιο και δεν φοβάται την κατηγορία της χρήσης πλαστών εγγράφων γιά να αποφύγει την στράτευσή του;

Κρίμα όμως για τη δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα και τον κοινοβουλευτισμό, όταν υπάρχουν οι υπόγειες συναλλαγές και οι απλοί πολίτες στις διαφορές τους με τους βουλευτές - όταν μάλιστα αυτές γεννήθηκαν όχι κατα τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων - δεν μπορούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.!!!

΄Εχουν δίκιο όσοι χαρακτηρίζουν τις πρακτικές των βουλευτών σε αυτές τις περιπτώσεις ως "συντεχνιακή συγκάλυψη", περισσότερο δίκιο έχει όμως ο κοσμάκης που λέει "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει".

Ο Κ.Αϊβαλιώτης εφόσον με όλα αυτά τα τερτίπια δεν κρίθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη, είναι εσαεί υπόδικος στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Υπάρχει όμως και το Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΗ

17-10-2008Σχόλιο Παραπολιτικής : Λάβαμε το παραπάνω Δελτίο Τύπου από την κ.Αθήνη. Η είδηση είναι ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...