Πουρουπουπού

10.11.08

www.mediawatch.gr

Έχουν δίκιο στον ΠΑΟΚ να φωνάζουν για την «Αθλητική Κυριακή». Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ κατά του Βασίλη Κωνσταντίνου, που τον σεβόμαστε αλλά τη μαλακία του την είπε. Ναι, επηρεάζει ο Γκαγκάτσης junior τους διαιτητές κυρ-Βασίλης μας, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν το λέμε. Εσύ τις έχεις; Όχι βέβαια.

Χτύπημα πρώτο. Βγαίνει η ψυχάρα ο Γιώργος Μίνος, δεν έχει επιστροφή, ξεκινά να διαβάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ και ο Πουρουπουπού τον κόβει άκομψα, φωνάζοντάς του λες και είναι κάνα παιδάκι.

Πέφτουν διαφημίσεις, ευγενέστατος ο Παύλος Παπαδημητρίου δίνει τον λόγο στον Μίνο ώστε να διαβάζει ΟΛΗ (όπως τσιρίζει: «ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ») την ανακοίνωση. Χαμός στη Θεσσαλονίκη, δείτε εδώ για τι πράγμα μιλάμε

θέλετε και δεύτερο χτύπημα; Ζήτησε να παρέμβει ο Κυριάκος Κυριακού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και από τις 11 το βράδυ, που το ζήτησε, βγήκε στις 2 παρά το πρωί. Μετά τα βίντεο για τον Φοίνικα Σύρου, όπως ορθώς παρατήρησε και ο ίδιος. Λέει, κράζει, ο Πουρουπουπού τον ευχαριστεί και καληνύχτα σας (και μας…).

Κι εδώ που τα λέμε, τι εστί «Αθλητική Κυριακή» δηλαδή; Ένα πάνελ ό,τι να ‘ναι, με σχολιαστές εγκεκριμένους από τις τρεις ΠΑΕ του ΠΟΚ, που για να δεις φάσεις από ματς της Σούπερ Λίγκας μικρών ομάδων πρέπει να πάει 12, να δεις Β’ Εθνική πρέπει να πάει 1.30 και στις 2 έρχεται το βόλεϊ. Απόψε στις 2.15 τα χαράματα προβλήθηκε το μπάσκετ της Α1 Ανδρών, για να καταλάβετε…

Λίγο Αννούλα για να ομορφαίνει το στούντιο, λίγο γλείψιμο και αυτή είναι. Η εκπομπή που πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.