Έκοψε τον Σημίτη ο Παπανδρέου !

11.9.09

Όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του Κώστα Σημίτη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ , η Παραπολιτική αναρωτήθηκε για το τι θα κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ από μια τέτοια ενέργεια.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και φτάσαμε σήμερα στη λιτή ανακοίνωση της Ιπποκράτους :

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία προς τις εκλογές και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

»Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α' Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α' Αθήνας.

»Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση»

Ο ίδιος ο κ.Σημίτης δήλωσε :

«Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ τη νίκη και κάθε επιτυχία»

Θα σχολιάσουμε εκτενώς αργότερα τη συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά προς το παρόν θα κάνουμε μόνο ένα μικρό σχόλιο...

Η συμπεριφορά του Κώστα Σημίτη από το 2004 και μετά δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση την τοποθέτηση του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας .

Μεγάλος πρωθυπουργός , μικρός πολιτικός.

Κοινοποιήστε το στο Facebook