Καταλληλότερος ο Ρέμος !

23.9.09

Ο πίνακας με τις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εκδόσεων των εφημερίδων περιγράφει σε μεγάλο βαθμό τη σταδιακή παρακμή στην οποία έχει περιέλθει ο Τύπος.

Δυο Κυριακές πριν την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου , μόνο το Πρώτο Θέμα κατάφερε να ξεπεράσει τα 200.000 φύλλα κι αυτό εξαιτίας της προσφοράς των Cds του Αντώνη Ρέμου.

Την Κυριακή αυτή το Πρώτο Θέμα πούλησε 202.400 αντίτυπα , σημειώνοντας αύξηση 35.600 φύλλων σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή που φιλοξένησε συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου !

Αξιοσημείωτη είναι και η πορεία της Απογευματινής η οποία την Κυριακή φιλοξένησε συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή και κατάφερε να χάσει 340 φύλλα , σημειώνοντας κάμψη των πωλήσεων της κατά 3% !

Το ίδιο συνέβη και με την Καθημερινή...

...της Κυριακής η οποία φιλοξένησε συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου κι έχασε 20.460 φύλλα !

Απώλειες είχε όμως και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία που έπεσε στα 157.480 φύλλα ενώ σημαντικά κέρδη σημείωσε το ΒΗΜΑ που πήρε την 2η θέση με 184.160 φύλλα.

Επιτρέψτε μου πάντως να παρατηρήσω ότι πλέον οι εφημερίδες της Κυριακής έχουν τεράστια εξάρτηση από τις προσφορές που παρέχουν στους αναγνώστες τους....

Πάνε οι καιροί που στα περίπτερα δεν έβρισκες εφημερίδα να διαβάσεις τις Κυριακές .

Ο Ρέμος να είναι καλά που κρατάει τα προσχήματα...


Παραπολιτικός

Κοινοποιήστε το στο Facebook