Ποιοι "Πυρήνες της Φωτιάς" ανέλαβαν το χτύπημα στη Γιαννάκου ;

31.10.09

Με προκήρυξη του στο Indymedia η οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της Μαριέττας Γιαννάκου.

Στην προκήρυξη υποστηρίζουν ότι ο συμβολισμός της επίθεσης είχε να κάνει με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Παιδεία καθώς η Γιαννάκου έχει διατελέσει στο παρελθόν Υπ. Παιδείας.

Η επιχειρηματολογία τους δεν είναι και τόσο πειστική . Ποτέ δεν ήταν .

Να σας θυμίσουμε ότι στην φυλακή βρίσκονται ήδη 3 μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης ενώ ακόμα 6 καταζητούνται από τις διωκτικές αρχές οι οποίες έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματα τους .

Το ερώτημα λοιπόν είναι πολύ σαφές . Η επίθεση στο σπίτι της πρώην υπουργού έγινε από τους 6 καταζητούμενους ή από άλλους ;

Αν έγινε από...

...τους 6 καταζητούμενους , καλό θα ήταν στην ΕΛ.ΑΣ να αρχίσουν να παραιτούνται μερικοί-μερικοί . Δεν μπορείς να αναζητάς έξι 20χρονους κι αυτοί να καταφέρνουν να βάζουν βόμβες από εδώ κι από εκεί.

Το πιθανότερο όμως είναι η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" να είναι η πλέον πολυάριθμη οργάνωση η οποία στρατολογεί με ευκολία μέλη από τον αντιεξουσιαστικό χώρο . Εικάζεται , ότι ο τρόπος που έγινε η σύλληψη των 3 μελών της , λειτούργησε ευεργετικά για την οργάνωσε η οποία κατάφερε να συσπειρώσει ακόμα περισσότερα μέλη.

Ο Χρυσοχοϊδης είναι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει άψογα την Ιστορία της Ελληνικής Τρομοκρατίας στην Ελλάδα . Φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της περιόδου 2000-2002 για όσους ξέρουν τι έγινε τότε . Μένει να δούμε αν θα καταφέρει...

Κοινοποιήστε το στο Facebook