Στην άκρη του γκρεμού...

25.11.09

Κανείς δεν εκπλήσσεται , κανείς δεν ξαφνιάζεται . Όλοι μας το είχαμε υποψιαστεί αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.

Η Ελλάδα νοσεί . Η Ελλάδα βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και έχει ήδη αρχίσει να ζαλίζεται επικίνδυνα...

Η οικονομική κρίση αποκάλυψε την τρομακτική κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 35 χρόνια.

Έχουμε ένα κράτος που χρωστάει , που κακοπληρώνει . Ένα κράτος που για χρόνια στελεχωνόταν από γαλάζια και πράσινα παιδιά , ένα κράτος που φρόντιζε να τρέφει πάντα αυτούς που κρατούσαν στα χέρια τους την εξουσία.

Η πανδημία της νέας γρίπης αποκαλύπτει το μέγεθος της γραφειοκρατίας και της αδράνειας του κρατικού μηχανισμού . Έχουμε ένα κράτος που χρυσοπλήρωσε εκατομμύρια εμβόλια και δεκάδες θερμικές κάμερες για τα αεροδρόμια και δεν φρόντισε να προσλάβει το αναγκαίο προσωπικό για να τεθούν σε λειτουργία οι πανάκριβοι εξοπλισμοί των νοσοκομείων που γέμισαν αράχνες.

Ένα κράτος που για χρόνια ανέχθηκε την αυθαιρεσία και την ασυδοσία των ΜΜΕ που έσπειραν τον τρόμο για τη νέα γρίπη με αποτέλεσμα η κοινωνία να αρνείται πεισματικά να εμβολιαστεί , μη γνωρίζοντας ποιες πράξεις θα λειτουργήσουν πράγματι ευεργετικά για την αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αυτή είναι η Ελλάδα κι όποιος δεν το βλέπει , αρνείται πεισματικά την πραγματικότητα

Τη διαχείριση αυτής της Ελλάδας παραχώρησαν οι πολίτες στο ΠΑΣΟΚ . Με αυτήν την Ελλάδα πρέπει να τα βάλει η νέα κυβέρνηση , η νέα σύνθεση της Βουλής και όλες οι δυνάμεις του Έθνους . Ο πατριωτισμός δεν εκδηλώνεται μόνο απέναντι σε Τούρκους και ψευτο-Μακεδόνες.

Ή θα σπρώξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα μακριά από τον γκρεμό ή όλοι μαζί θα πέσουμε...

Κοινοποιήστε το στο Facebook