Η Σκορδά , το AIDS και το IQ

1.12.09

Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα χρόνο ( αλλά και διάθεση ) να παρακολουθήσω τις διάφορες πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές . Σχεδόν ποτέ δεν είμαι σπίτι το πρωί ή ακόμα κι αν είμαι προτιμώ να ακούσω ραδιόφωνο παρά να παρακολουθήσω τους διάφορους τύπους που φιλοδοξούν να μου κάνουν παρέα μέσα από το χαζοκούτι.

Σήμερα , ένα πρόσκαιρο κρύωμα με κράτησε στο κρεβάτι κι αναγκάστηκα να σκοτώσω την ώρα μου στο zapping.

Χωρίς καμία τάση ελιτισμού ή αλαζονείας , φοβάμαι ότι σήμερα μειώθηκε το IQ μου . Ένιωσα την βλακεία να φωλιάζει στο μυαλό μου , ένιωσα δεκάδες άχρηστες πληροφορίες να στριμώχνονται στη μνήμη μου...

Ξεκίνησα από το Mega όπου ένα χαριτωμένο παιδάκι ανέλυε τον τρόπο με τον οποίο κάνουν σεξ τα φίδια ενώ κάποιοι από το κοινό τον ρώτησαν αν τα φίδια μπορούν και να αυτοϊκανοποιηθούν ! Έβαλα Ant1 και είδα ένα video με κάτι κορίτσια που προσπαθούν να γίνουν μοντέλα τα οποία έκλαιγαν , ούρλιαζαν κι έκαναν κάθε βλακεία που μπορεί κανείς να φανταστεί . Το πιο εξοργιστικό είναι ότι...

...υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δέχθηκαν να ζήσουν για ένα χρονικό διάστημα υπό το άγρυπνο βλέμμα της τηλεόρασης , δέχθηκαν να βάλουν κριτές στη ζωή τους την Καγιά και την κάθε Καγιά.

Η λογική όμως σταμάτησε όταν έπεσα πάνω στο Alter . Εκεί , ένας απίθανος τύπος διάβαζε έναν πίνακα ο οποίος παρουσίαζε τις τηλεθεάσεις των διαφόρων εκπομπών ανά τέταρτο ! Κι έλεγε ο δημοσιογράφος-πανελίστας "στις 10:45 στον Όμορφο Κόσμο μαγειρεύουν κοτόπουλο στο φούρνο ενώ η Λίτσα Πατέρα διαβάζει τα ζώδια στον Ant1 . O Αnt1 παίρνει το προβάδισμα..."

Όσο για το Star , δεν αξίζει να γράψω κάτι . Λυπάμαι μόνο που το συγκεκριμένο κανάλι ανήκει την οικογένεια Βαρδινογιάννη της οποίας το κύρος κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Η ειρωνεία ; Όλα τα κανάλια φέρουν σήμερα δίπλα στο σήμα τους την κόκκινη κορδέλα της καμπάνιας κατά του AIDS !

Οι άνθρωποι που προβάλουν τα μοντέλα-πόρνες στα παράθυρα , οι δημοσιογράφοι που συμπάσχουν με το δράμα του κάθε γνωστού καλλιτέχνη που κολυμπάει στην κόκα , οι πανελίστριες που θυσιάζουν τα πάντα για μια θέση στα μεσημεριανά συμμετέχουν στην καμπάνια κατά του AIDS !

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ναρκωτικά , η απόλυτη σεξουαλική απελευθέρωση , τα ποτά , τα ξενύχτια και η ασύδοτη ζωή δεν βοηθούν στη μάχη κατά του AIDS...

Κοινοποιήστε το στο Facebook