Το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου Μέρος 456

9.3.10

"Σάλο" έχει προκαλέσει η είδηση της αναγραφής του ονόματος του υπ. Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο περίφημο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου,μετά τη σχετική κατάθεση του εγγράφου από τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε συναντηθεί με τον Χριστοφοράκο το 1999 με την ιδιότητα του συμβούλου του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ε και; Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έχουμε γράψει δεκάδες φορές κάτι που τα ΜΜΕ επιμελώς κρύβουν, ώστε να μπορούν να δημιουργούν εντυπώσεις. Ο Χριστοφοράκος ήταν ένα από τα πλέον δημοφιλή μέλη της Αθηναϊκής ελίτ. Τον γνώριζε όλος ο κόσμος κι ας παριστάνουν σήμερα κάποιοι τις παρθένες. Αυτό δεν σημαίνει λοιπόν ότι όλοι τον συναντούσαν για παράνομους σκοπούς.

Αυτό φυσικά δεν εγγυάται ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν συμμετείχε σε κάποια παράνομη συναλλαγή το μακρινό 1999. Αλλά δεν αποδεικνύει και κάτι τέτοιο...

Υ.Γ Ποιος μοιράζει κάθε τόσο τις σελίδες του ημερολογίου του Χριστοφοράκου; Μήπως πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρασύρονται στο παιχνίδι των δικηγόρων του Mr.Siemens;

Κοινοποιήστε το στο Facebook