Οι "αντικαθεστωτικοί" φοιτήτες στη γραμμή των...καθεστωτικών ΜΜΕ

27.2.11

Υποθέτω ότι τα άγρια ένστικτα αρκετών ικανοποιούνται από τα όσα περιλαμβάνονται στο video που ακολουθεί αλλά καιρό τώρα έχω πάψει να ασχολούμαι με ανθρώπους που αγαπούν να...μισούν ανθρώπους και ιδεολογίες.


Ο "κακός" Θεόδωρος Πάγκαλος αποτελεί το τέλειο προϊόν της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ και της ανικανότητας τους να καλύψουν με τρόπο υπεύθυνο την κρίση. Οι "ευαίσθητοι" φοιτητές του εξωτερικού διαφωνούν με...

....το χαρακτηρισμό "κοπρίτες" προς τους δημοσίους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν ρουσφετολογικά; Διαφωνούν με το "μαζί τα φάγαμε" ως μια φράση που περιγράφει την ανοχή και τη συμμετοχή του ελληνικού λαού στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος;

Αν διαφωνούν, το πρόβλημα είναι δικό τους κι όχι του Πάγκαλου. Αν όμως συμφωνούν με τους ακριβείς χαρακτηρισμούς του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ας αναρωτηθούν γιατί σπεύδουν να υιοθετήσουν άκριτα τα όσα μεταδίδουν τα "καθεστωτικά" ΜΜΕ.

Αντί επιλόγου, συγχαρητήρια στις δημοσιογραφάρες μας για τη χειραγώγηση του ελληνικου λαού. Αφού τους το επιτρέπουμε, καλά κάνουν.