Δεν θα μπορούσε να γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός

14.2.12

Διαβάζω τόσες μέρες τα διάφορα που γράφονται για σαρωτικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και προσπαθώ να καταλάβω αν πρόκειται για ευχές ή για κοινές...μπούρδες των συντακτών.

Μεταξύ των πολλών που έλαβαν χώρα στη Βουλή το βράδυ της περασμένης Κυριακής ήταν και η απώλεια της κυβερνητικής...


...πλειοψηφίας για το ΠΑΣΟΚ. Πλέον, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή εκλογές και δεν βλέπω και λόγους να μην το κάνει.

Ως εκ τούτου, η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι πλέον κάτι περισσότερο από ορισμένη και θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα να αλλάξει ριζικά η δομή της. Εξάλλου, γνωρίζετε πολλούς τρελούς τεχνοκράτες που θα παρατούσαν την ατομική τους πορεία για 1-2 μήνες υπουργικής θητείας;

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Μάκης Βορίδης θα παραμείνει στην κυβέρνηση κι αυτό θα είναι και το...δωράκι του Αντώνη Σαμαρά σ' αυτόν στα πλαίσια του πολιτικού φλερτ τους. Κατά τα λοιπά, τόσο η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου όσο και οι Ροντούλης-Γεωργιάδης δεν αφήνουν κανένα φοβερό κενό πίσω τους κι έτσι οι θέσεις τους πιθανότατα θα καταργηθούν.

Άγνωστη παραμένει η....τύχη του Α.Γεωργιάδη ο οποίος δεν φαίνεται να είναι εξίσου συμπαθής με τον Μάκη Βορίδη στον Αντώνη Σαμαρά.