Αρκετοί νέοι βουλευτές υπέγραψαν για τον Βενιζέλο

12.3.12

Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου υπέγραψαν μερικοί από τους πλέον αξιόλογους νέους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως ο Συμεών Κεδίκογλου, η Χαρά Κεφαλίδου, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Φραγκίσκος Παρασύρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αν και υποθέτω ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική......, φαντάζομαι ότι το βασικό κίνητρο όλων ήταν η επιβίωση τους την επομένη των εθνικών εκλογών Δεν είμαι πάντως φοβερά σίγουρος ότι έτσι θα την εξασφαλίσουν.

Μιας και πάντως οι περισσότεροι από αυτούς διατηρούν καλές σχέσεις με τα social media, θα είχε μια αξία να εξηγήσουν σε ψηφοφόρους και φίλους τους γιατί στηρίζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με ποιες ιδέες του ταυτίζονται κτλ.

Όπως και να έχει, νομίζω ότι αυτή η νέα γενιά θα πρέπει να προστατευθεί και να κριθεί με μεγαλύτερη επιείκεια καθώς ήδη σήκωσε μεγάλο βάρος στους ώμους της. Μπορώ να ανεχθώ πιο εύκολα το άγχος ενός βουλευτή που εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2009 παρά την αναξιοπρέπεια ενός δεινοσαύρου που καιροσκοπικά συντάσσεται στο πλευρό της κάθε ηγεσίας...