Σαμαράς: Με τη βοήθεια του Θεού, θα νικήσουμε!

12.3.12

Αν και στις δημοσκοπήσεις σπάνια πλησιάζει έστω κάπως κοντά στο 30%, ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι ποντάρει πολλά στη βοήθεια του Θεού.

Το φώναξε εξάλλου εκστασιασμένος και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εν μέσω ενός υπέροχου παραληρήματος:

Είμαι αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές και τομές.
Ξέρετε ποιος είμαι. Ξέρετε από πού προέρχομαι και από τι πέρασα για να βρεθώ εδώ. Δώστε μου......τη δύναμη να αλλάξω την Ελλάδα!Αυτό θα είναι το μήνυμά μου στον Ελληνικό λαό. Κι εκείνος θα επιλέξει.Με τη βοήθεια του Θεού, θα νικήσουμε. Για το καλό της Ελλάδας!

Υποθέτω ότι αναλόγου περιεχομένου θα ήταν και ο λόγος του Μεγάλου Κωνσταντίνου την επομένη του οράματος που έμεινε στην ιστορία ως "εν τούτω νίκα". Ας του πει πάντως κάποιος ότι δεν έχει καμία ελπίδα να πάρει την αυτοδυναμία, γιατί μπορεί να του έρθει απότομα μετά...

Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να μας εξηγήσει γιατί ο Θεός σκοπεύει να βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία κι όχι κάποιον άλλον κομματικό σχηματισμό. Από όσο ξέρω, δεν είχε γραφεία στη Βηθλέεμ η ΟΝΝΕΔ επί Ιησού...