Δήλωση-μυστήριο Βενιζέλου περί «εκπλήξεων» αναστατώνει το ΠΑΣΟΚ

24.2.13

Ενόψει της σημερινής εκλογής των συνέδρων του επικείμενου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει. Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες  που το ταλαιπωρούν. Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι...


...αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την  έξοδο από την κρίση.

Οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων. Το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Νομίζω ότι είναι μια από τις πιο σύντομες δηλώσεις στην πολιτική καριέρα του Ευάγγελου Βενιζέλου και ίσως γι' αυτό και προκαλεί τόσο αναστάτωση στο προσυνεδριακό τοπίο του ΠΑΣΟΚ.

Ο καθένας βλέπει τον εαυτό του ως την...υποψήφια έκπληξη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί όλο αυτό να είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα του φλύαρου προέδρου του ΠΑΣΟΚ...