Κεδίκογλου: Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή απεργία της ΕΣΗΕΑ για να μην καλυφθεί η επίσκεψη Ολάντ

19.2.13

Σχολιάζοντας την απόφαση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων να επιμείνουν στην κήρυξη απεργίας για σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε χθες:

«Η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υπέκυψε στις συνήθεις κομματικές σκοπιμότητες...


...και στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει ειδησεογραφικό μπλακάουτ στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Με τον τρόπο αυτό οι εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ όχι μόνο απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αδιαφορούν πλήρως για τα πραγματικά προβλήματα των δημοσιογράφων σήμερα, αλλά και ότι δεν διστάζουν να πλήξουν και τη διεθνή εικόνα της πατρίδας, εν ονόματι του κομματικού συμφέροντος.
Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία της χώρας να επιχειρούν να «πνίξουν» την είδηση μιας πολύ σημαντικής επίσκεψης ενός φίλου ηγέτη που έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, έστω και την τελευταία στιγμή, να τους μαζέψει».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω κουραστεί να αναρωτιέμαι αν όλες αυτές οι μπούρδες του Κεδίκογλου εκφράζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη Δημοκρατική Αριστερά. Από τη σιωπή τους, υποθέτω πως συμφωνούν με όλο αυτό το κυνήγι μαγισσών κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν τους τιμά.