Συνελήφθη ξανά ο συνοδηγός του Ρουπακιά με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία Φύσσα

8.10.13

Στη σύλληψη του Γιάννη Καζαντζόγλου, συνοδηγού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η ΕΛΑΣ.

Ο Γ. Καζαντζόγλου συνελήφθη μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια Πειραιά, με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη ΓΑΔΑ και το απόγευμα θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας στα δικαστήρια Πειραιά.



Ο Καζαντζόγλου είχε απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Καζαντζόγλου τον συνοδηγό στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος βγήκε από το ΙΧ και διέφυγε, χτυπώντας μάλιστα έναν αστυνομικό.

Πηγή: Έθνος

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορεί για αρκετούς πολίτες να μοιάζει παράδοξο το να συλλαμβάνεται κάποιος που είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερος αλλά προσωπικά θεωρώ ότι αυτό δείχνει ότι η Δικαιοσύνη ξεπερνά το αρχικά επικοινωνιακό σοκ, μελετά προσεκτικά τα στοιχεία και πλέον απαγγέλλει συγκεκριμένες κατηγορίες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.