Καταδίκη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για ψευδές δημοσίευμα κατά του Γιάννη Δραγασάκη

3.11.13

To επίμαχο δημοσίευμα
Ερωτώμενος ο Γ. Δραγασάκης από δημοσιογράφους σχετικά με την δικαστική απόφαση που εξεδόθη στις 31/10/2013, και καταδίκασε την εβδομαδιαία εφημερίδα "Παραπολιτικά", δήλωσε: "εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου για την απόφαση του δικαστηρίου, όχι μόνο γιατί αποτελεί μια ηθική δικαίωση για μένα αλλά και διότι ελπίζω να βάλει έναν φραγμό στην ασυδοσία όσων έχουν κάνει επάγγελμά τους τη συκοφαντία και τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής".

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω εφημερίδα στις 29/9/2012 με δημοσίευμά της επεχείρησε να συνδέσει τον Γ. Δραγασάκη με εταιρεία η οποία έχει χρέη προς το δημόσιο.

Ο Γ. Δραγασάκης είχε αναγγείλει από τότε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: "Από την αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία έχω αποχωρήσει, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993 και έκτοτε ουδεμία σχέση έχω. Οι επαγγελματίες λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη".
 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όποιο κι αν είναι κάθε φορά το θύμα της κακής δημοσιογραφίας, οι ειδήσεις αυτές πρέπει να μεταδίδονται και να καταγράφονται, για να γνωριζόμαστε όλοι καλύτερα μεταξύ μας.