Εντοπίστηκε κάτι σαν αρμοδιότητα του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης: Η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ

22.10.14



Την πεποίθηση ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ρυθμιστεί το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε χθες.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο κ. Ορφανός υπογράμμισε πως το θέμα των χρεών δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και άλλες ποδοσφαιρικές και αθλητικές ανώνυμες εταιρείες. «Μετά την έγκριση που δόθηκε για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στη Θέρμη, αισιοδοξούμε ότι και το θέμα των χρεών θα βρει την απάντηση του, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε μία κρίσιμη καμπή αλλά ελπίζουμε ότι θα φέρουν τελικό αποτέλεσμα», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον σχεδιασμό που  θέλει να υλοποιήσει η διοίκηση της ομάδας. «Είναι θετικό ότι θέλει να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, από τις υποδομές ως τις δημόσιες σχέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, στη δυναμική μιας μεγάλης ομάδας, όπως πραγματικά είναι», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός. 

Από την πλευρά του, ο κ. Αγγελίδης χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης. «Πιστεύω ότι στη συνέχεια, θα έχουμε επαφή και θα βρούμε διάφορους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για το πρώτο συγκεκριμένο πράγμα που έχει σχέση με το απολύτως άχρηστο υπουργείο που επανίδρυσε ο Αντώνης Σαμαράς.