Ο Στύλιος κατάλαβε ότι τον έδιωξαν από την κυβέρνηση γιατί είναι βουλευτής επαρχίας

7.11.14


Οι ανόητες αναφορές του στον Ηλία Κασιδιάρη κατά το διάλογο του με τη Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή του κόστισαν τη θέση του στην κυβέρνηση αλλά ο Γιώργος Στύλιος δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μιλώντας σήμερα στον ΒΗΜΑ Fm υποστήριξε:

Δεν μπορούμε να λέμε κάποια πράγματα και να έχουμε ασυλία και εγώ όχι, επειδή είμαι βουλευτής της επαρχίας… Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, κάποιοι να είναι οι κεντρικοί, τα δυνατά πρόσωπα, της δημοσιότητας και της τηλεόρασης και άλλοι με το παραμικρό, με μία λέξη (να αποπέμπονται). Πολλοί που με έχουν πάρει τηλέφωνο και έχουμε συζητήσει, λένε ότι έχουν ειπωθεί πολύ πιο βαριές εκφράσεις. Έχουν ακουστεί λεκτικοί διάλογοι έντονοι. Έχει ακουστεί στη Βουλή να πάμε στα γουναράδικα και δεν έχει καταδικαστεί από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος βουλευτής. Πολύ χειρότερα πράγματα…

Δεν ξέρω καν αν είναι θέση να αντιληφθεί ότι αν ισχύουν τα όσα λέει, θα πρέπει παράλληλα να παραιτηθεί κι από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που τον αδίκησε.