Ζητιανεύοντας την προσοχή μας, η Κωνσταντοπούλου κερδίζει κυρίως τη λύπηση μας

17.6.15


Διαβάζω στην Καθημερινή ότι η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στράφηκε εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, επειδή έστειλε την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος στη Βουλή σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου και όχι σε χαρτί. Όλα αυτά χωρίς να είναι σήμερα Πρωταπριλιά.

Πριν από περίπου ένα μήνα, μετά από ένα ακόμα φτηνό show της, είχα γράψε ότι «ο νοσηρός λαϊκισμός που εκπροσωπεί της προσφέρει το ακαταλόγιστο» και επιμένω σε αυτή τη θέση μου. Ιδιαίτερα όσο διαρκεί η διαπραγμάτευση, το τι κάνει η εν λόγω ακροδεξιά πολιτικός είναι δευτερεύον και απολύτως αδιάφορο.

Όταν κλείσει, έστω και προσωρινά, το κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να δει τι θα κάνει με την περίπτωση της, το ίδιο και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης που εντελώς ακατανόητα της έκαναν τη χάρη να την υπερψηφίσουν.

Μέχρι τότε, ζητιανεύοντας την προσοχή μας, η Κωνσταντοπούλου κερδίζει κυρίως τη λύπηση μας και προσωπικά με κάνει να αναρωτιέμαι αν αυτήν είχαν στο μυαλό τους όσοι μιλούσαν για μια «πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή».

Υ.Γ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο τεχνοφοβικό κόμμα στον σύμπαν από την εποχή του χαλκού και μετά;