Θεοδωράκης: Κυβερνούν εδώ και χρόνια τα πλουσιόπαιδα, δεν θα δώσουν λύση τα πτυχία!

5.9.15


Όλο και πιο πολύ με τις κραυγές του Πάνου Καμμένου, του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Βασίλη Λεβέντη μοιάζει ο λόγος του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος μετά από χρόνια δεν θα είναι σίγουρα περήφανος γι'αυτήν του την προεκλογική καμπάνια.

Σήμερα, από την περιοχή των Γρεβενών, δήλωσε:
Νομίζω ότι στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια κυβερνούν τα πλουσιόπαιδα. Αυτοί που δεν ξέρουν τι πάει να πει χωράφι, αυτοί που δεν ξέρουν τι πάει να πει παραγωγή και μάλλον αυτοί που δεν ξέρουν τι πάει να πει δουλειά. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους. Τους έθρεφε πάντα το κράτος. Ήταν σ’ ένα κόμμα, έπαιρναν έναν μισθό και τώρα θέλουν να είναι υπουργοί. Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία με το Ποτάμι, αλλά πιθανόν και με άλλες δυνάμεις, να βγουν μπροστά οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει, οι άνθρωποι της παραγωγής. Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε στους συνδυασμούς μας και κτηνοτρόφους και αγρότες, ανθρώπους της δουλειάς. Δεν είναι τα πτυχία που μπορούν να δώσουν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. 
Χθες δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ δεν έκαναν ποτέ κανένα έργο παρά μόνο μνημόνια ενώ προχθές τόνισε ότι το Ποτάμι θα είναι αυτό που θα υποδείξει τους υπουργούς σε μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Τελικά, το σακίδιο έκρυβε άφθονο λαϊκισμό και νοσηρό τυχοδιωκτισμό. Είναι απορίας άξιον το γιατί στέκονται δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο προσωπικότητες όπως ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.