Φώφη σε αγρότες: Ανοίξτε τους δρόμους, υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες που αγωνίζονται να επιβιώσουν

13.2.16



Να ανοίξουν τους δρόμους κάλεσε χθες από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά τους αγρότες, τονίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλοι Έλληνες οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Για τα δεδομένα της ελληνικής πολιτικής σκηνής και με το φεστιβάλ ανεύθυνης αντιπολίτευσης των τελευταίων 40 ετών, η δήλωση της κ. Γεννηματά είναι υπεύθυνη και μετρημένη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Μην επιτρέψετε να θαμπώσουν τα δίκαια αιτήματα σας οι ελάχιστοι θερμοκέφαλοι. Θα είμαστε στο πλευρό σας, αρκεί να κατανοήσετε ότι υπάρχουν και άλλοι Έλληνες, που έχουν προβλήματα και αγωνίζονται να επιβιώσουν. Ανοίξτε τους δρόμους. Μείνετε μακριά από τη βία και το διχασμό.


Ανοίξτε τους δρόμους: Μείνετε μακριά από τη βία, τον διχασμόΑπευθύνομαι στους αγρότες και τους λέω: Μην επιτρέψετε να θαμπώσουν τα δίκαια αιτήματα σας οι ελάχιστοι θερμοκέφαλοι. Θα είμαστε στο πλευρό σας, αρκεί να κατανοήσετε ότι υπάρχουν και άλλοι Έλληνες, που έχουν προβλήματα και αγωνίζονται να επιβιώσουν. Ανοίξτε τους δρόμους. Μείνετε μακριά από τη βία και το διχασμό.
Posted by ΠΑΣΟΚ on Friday, February 12, 2016