Φώφη Γεννηματά: Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι και ανίκανοι

26.4.16


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατά των απίθανων χειρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στον χώρο της Δημόσιας Υγείας τοποθετήθηκε σήμερα η πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψη της στο νοσοκομείο Μεταξά.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Γκρεμίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι έχει μείνει όρθιο στο χώρο της υγείας. Η κατάσταση στο νοσοκομείο Μετάξα είναι πραγματικά τραγική. Ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία ξεπερνάει τους δύο μήνες. Οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλη. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους.

Δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί ο χώρος της υγείας. Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1δις οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων, να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες.

Το πάθημα του 2015 δυστυχώς δεν τους έγινε μάθημα. Εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια.  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι.