Αυτονόητα άκυρη μια δημοπρασία στην οποία αποδεδειγμένα συμμετείχαν αεριτζήδες

27.9.16


Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε εθιστεί στο παράλογο και συχνά και στο παράνομο αλλά είμαι αρκετά βέβαιος ότι από χθες, ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα, η ήδη προβληματική διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι...νεκρή.

Όταν σε μια δημοπρασία καταθέτουν προτάσεις άνθρωποι οι οποίοι αποδεικνύεται ότι δεν είχαν τα λεφτά για να τις χρηματοδοτήσουν, τότε η διαδικασία αυτή είναι αυτονόητα άκυρη. Ο Καλογρίτσας ήδη αποδείχθηκε αεριτζής ενώ ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης μας είχε χαμογελαστός εξηγήσει ότι συμμετείχε στη διαδικασία για να συμβάλει στην εκτόξευση του τιμήματος για κάθε άδεια.

Θα εκπλαγώ αν τα υπόλοιπα επιχειρηματικά σχήματα δεχθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα κερατιάτικα εκείνων που κλείστηκαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για χαβαλέ. Θα εκπλαγώ επίσης αν δεν προκύψουν ποινικές ευθύνες για όσους έβαλαν την υπογραφή τους στον έλεγχο του πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα.

Ο Τιτανικός δεν σώζεται. Αυτή τη φορά, η μέχρι σήμερα επικοινωνιακά θριαμβεύουσα ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου την πάτησε. Και μάλιστα άσχημα.