Ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν βρίζουν χυδαία την αδερφή σου, παίζει και να χάσεις την ψυχραμία σου

12.5.17


Ο Νίκος Ασημακόπουλος σημειώνει σε άρθρο του στην Athens Voice ότι ο Πάνος Καμμένος έχασε την ψυχραιμία όταν μια μερίδα ηλιθίων άρχισε να χυδαιολογεί εναντίον της αδερφής του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, οι κάφροι φώναζαν "πουτάνα, λεσβία Αλεξία", την ώρα που η σπουδαία Αλεξία Καμμένου (πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας) προπονούσε την ομάδα της Βουλιαγμένης και στο νερό αγωνιζόταν με τα ίδια χρώματα η 16χρονη κόρη της.

Ο Πάνος Καμμένος προφανώς και θα έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του αλλά θα ήμουν φοβερά υποκριτής αν δεν του αναγνώριζα ένα κάποιο άλλοθι. Θεωρώ φοβερά γελοίο και υποκριτικό να σημειώνονται "πολιτικές αντιδράσεις" χωρίς τα ΜΜΕ να καταγράφουν τι ακριβώς συνέβη.

Ο πολιτικός Πάνος Καμμένος έχει δώσει πολύ περισσότερες αφορμές σκληρής κριτικής. Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να είμαστε τόσο σκληροί με τον άνθρωπο Πάνο Καμμένο, ούτε να κάνουμε κωμικές αναλογίες για το αν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντα του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πιο πολύ με προβληματίζει το ότι ζουν ανάμεσα μας άνθρωποι που πάνε και χυδαιολογούν σε έναν αγώνα γυναικείου πόλο παρά οι χειρονομίες των συγγενών των θυμάτων της χυδαιολογίας. Και πέστε να με φάτε...