Αντώνη Πανούτσο, μην γίνεις Ψαριανός ή Τατσόπουλος

14.11.18


Αν και ήταν λίγο-πολύ γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό, μετά και τη χθεσινή συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Πανούτσος ξεκινά κι επίσημα την προεκλογική του καμπάνια με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών.

Νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια από καρδιάς, αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Πανούτσο, του οποίου όμως την δημόσια παρουσία παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια με την ταπεινή ιδιότητα του ακροατή των ραδιοφωνικών εκπομπών του στον Σπορ Φμ και στον Athens Voice.

Ο Αντώνης Πανούτσος είναι ένας αξιοπρεπής, ευγενής, καλλιεργημένος και αληθινά κοσμοπολίτης άνθρωπος. Ξέρει να μιλάει και ξέρει να γράφει. Δεν αλλάζει γνώμη κάθε έξι μήνες, δεν παρίστανε ποτέ ότι ανήκει σε κάποιον πολιτικό χώρο διαφορετικό από εκείνον που τελικά επέλεξε να πολιτευθεί.

Εκτιμώ ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στη Βουλή και να προσφέρει μια μετριοπάθεια που έχει μεγάλη ανάγκη η σημερινή έξαλλη εκδοχή της Νέας Δημοκρατίας. Με την αυθάδεια του απαιτητικού ακροατή, του ζητώ μονάχα ένα πράγμα: να μην γίνει Ψαριανός ή Τατσόπουλος. Να μείνει αξιοπρεπής και συνεπής μέχρι τέλους.

Ίσως θέτω τον πήχη χαμηλά αλλά εδώ μας κατάντησαν οι διάφοροι Ψαριανοί και οι χειροκροτητές τους.