Η Αθλητική Κυριακή της πολιτικής μας κατάντιας

3.2.19


Ο Βασίλης Οικονόμου και η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ήταν οι σημερινοί guest stars στο καθιερωμένο κυριακάτικο ξεκατίνιασμα που παρουσιάζει ο πολύ αξιόλογος Γιώργος Αυτιάς στον σπουδαίο ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Σήμερα, ο Βασίλης Οικονόμου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία εκλέχθηκε βουλευτής Επικρατείας και διατηρεί μάλιστα και το αξίωμα του τομεάρχη υγείας.  Στο παρελθόν, ο Βασίλης Οικονόμου έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε ως σφόδρα αντιμνημονιακός. Συνέχισε την καριέρα του στη Δημοκρατική Αριστερά από την οποία αποχώρησε ως σφόδρα μνημονιακός για να καταλήξει στη σημερινή του ομάδα.

Απέναντι του, με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα σήμερα και η ίδια, πριν τη μεταγραφή της στο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί σχετική πρόταση και από το Κίνημα Αλλαγής.

Η μάχη τους ήταν συναρπαστική, προκάλεσε πλήθος σχολίων στα social media και δικαίωση τον παρουσιαστή της εκπομπής για την επιλογή του. Με αγωνία περιμένουμε πλέον τους καλεσμένους της επόμενης Κυριακής. Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δω την Έλενα Κουντουρά να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πέτρο Τατσόπουλο με αυτά της Νέας Δημοκρατίας.

Καλή μας διασκέδαση!