Αγγελόπουλος εναντίον Ψυχάρη και Κουρή !

24.10.09

Τις συνέπειες των ανήθικων δημοσιευμάτων τους ενδέχεται να κληθούν να πληρώσουν οι κ.κ Ψυχάρης και Μάκης Κουρής οι οποίοι στις 10 Απριλίου του 2010 θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο στα δικαστήρια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε το αυτονόητο.

Κατέθεσε αγωγή εις βάρος των γνωστών δημοσιογράφων οι οποίοι διέσυραν συνειδητά αυτόν και την οικογένεια του μέσα από τα διάφορα ανώνυμα άρθρα των εφημερίδων του.

Αν δεν κάνουμε λάθος , η ιδιωτική ζωή του καθενός είναι απαραβίαστη . Τι δουλειά έχει ο Ψυχάρης να ασχολείται με το διαζύγιο των Αγγελόπουλων και να περιγράφει διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις του επιχειρηματία χωρίς αυτές να αληθεύουν ;

Ο Ψυχάρης είναι ένας απλός εκδότης . Δεν εκπροσωπεί τον...

...Θεό επί Γης . Τι σε νοιάζει ρε φίλε με ποια πάει ο Αγγελόπουλος κι αν είναι ανυπόφορη η Γιάννα ; Είναι τόσο σοβαρό το θέμα ώστε να ενημερώσεις τους αναγνώστες σου ;

Όσο για τον Μάκη Κουρή , ολόκληρο το ΠΑΡΟΝ είναι μια εφημερίδα βουτηγμένη στην ανακρίβεια και στην ηλιθιότητα . Ψευτοπαρασκήνια , ψευτοαποκαλύψεις και πικρόχολα σχόλια.

Το λέμε ξεκάθαρα και το φωνάζουμε ΔΥΝΑΤΑ .

Μακάρι να βρεθούν 30 Αγγελόπουλοι και να κόψουν τον αέρα όλων αυτών των δημοσιογράφων που έχουν εξελιχθεί σε τιμητές των πάντων . Δεν πάει άλλο !


Κοινοποιήστε το στο Facebook