Θα ασχοληθεί κανείς με το Ινστιτούτο της Ντροπής;

13.7.11

Έχουμε ένα δημόσιο οργανισμό-φάντασμα, το Ινστιτούτο Νεολαίας, που έχει ενταχθεί στη λίστα των υπό κατάργηση/συγχώνευση οργανισμών της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης. Το Διοικητικό Συμβούλιο στελεχώθηκε αναξιοκρατικά και βάση φρονημάτων (εδώ). Το Ινστιτούτο έχει διαφημιστεί τρεις μόνο φορές στον Τύπο, όλες στα έντυπα του Γιώργου Κύρτσου με τα οποία συνεργάζεται μέλος του Δ.Σ (εδώ). Το Ινστιτούτο ξόδεψε 9.500 ευρώ για τη 3μηνη ενοικίαση ακινήτου της Εκκλησίας της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Το καλύτερο; Το Ινστιτούτο προκήρυξε διαγωνισμό πρόσληψης 150 συμβασιούχων μέσω ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ και σε ανακοίνωση-απάντηση του στην Παραπολιτική τόνισε ότι τα χρήματα διατίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε μικρό το κακό (εδώ).



Το Υπ.Παιδείας έχει αποφασίσει να μην δώσει άλλες εξηγήσεις, επενδύοντας στη λήθη. Όλοι οι άλλοι που είναι; Που είναι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να ουρλιάξουν για την πρόσληψη μέσω συνέντευξης; Που είναι τα ΜΜΕ που κατά άλλα μάχονται για τη διαφάνεια; Που είναι οι υπόλοιποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Τόσοι έχουν δώσει συνέντευξη στην Παραπολιτική, κανείς δεν βλέπει τι πάει να γίνει;